Oldal frissítése

Defender Atom MonoDrive

4,2 67 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Defender Atom MonoDrive

Olyan hangszórót keresel, amely elfér a zsebedben, de elegendő zenei teljesítményt kínál? A Defender Atom MonoDrive mini hangszóró és MP3 lejátszó nagyon kompakt, mégis teljes értékű eszközként szolgál, zenehallgatásnál vagy bármilyen más hang lejátszásánál. Elegendő hangerejű, széles sávú hangszóróval rendelkezik, amely felpörgeti a házibulit vagy növeli a notebookon nézett film hatását. Továbbá helyet takarítasz meg vele a táskádban, mivel MP3 lejátszóként és FM tunerként is hasznát veheted.
Élvezd a zenét a mobiltelefonról, zenelejátszóról, laptopról a 3.5mm-es jack csatlakoztató segítségével, vagy helyezd bele a microSD kártyát. Az alsó részén található nyomógombokkal vezérelhető a készülék és szabályozható a hangerő. A beépített Li-Pol akkumulátor akár 4 órán keresztül üzemképes, maximális hangerővel. Amint az akkumulátor lemerült, töltsd újra egyszerűen az USB porton keresztül a mellékelt kábellel. Gumírozott felülete kellemes tapintású és ellenáll a karcolásnak.
Műszaki adatok:
Főbb jellemzői:
Mágnesesen árnyékolt kialakítás
Beépített MP3 lejátszó
Beépített FM tuner
Támogatja a microSD kártyákat
Gumírozott felület
Feszültségátalakító:
50mm, szélessávú
Fogyasztás:
5W RMS
Frekvenciatartomány:
90 - 20000 Hz
Impedancia:
4 Ohm
Vezérlés:
Hangerőszabályozó, lejátszás vezérlő
Hang bemenet:
3.5mm-es jack
Akkumulátor:
Li-Pol, 300 mAh, 5V
Töltés USB-n keresztül
Akár 4 órás üzemidő
Méretek (Mé x Szé x Ma):
58 x 58 x 58mm
A csomag tartalma:
Hangszóró
Kábel 3.5mm-es jack mindkét végén
Mini USB töltőkábel <-> USB
Utmutató
Garancialevél

Kód:  JS280a19a9
Termékszám:  65542

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15