Oldal frissítése

DEEPCOOL

DeepCool

DeepCool – a számítógép alkatrészek tapasztalt specialistája

A kínai DeepCool vállalat már több, mint 26 éve nagy teljesítményű számítógépes alkatrészekre specializálódik. Széles portfóliójuk tápegységeket, hűtőket és számítógépházakat foglal magába, de fokozatosan bővítik a kínálatukat egerekkel és további kiegészítőkkel is. A DeepCool nemcsak a folyamatos innovációra és a termékek minőségére, hanem a gyártósorok hatékonyságára is nagy hangsúlyt fektet. Ezért azon kevés vállalatok közé tartoznak, amelyek képesek tömegesen gyártani vízhűtőket anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőség terén. A DeepCool ugyanakkor elkötelezett a környezeti fenntarthatóság és az ISO 14000 környezetvédelmi szabvány betartása mellett.

DeepCool PC tápegység

Hihetetlen hatékonyság és teljesítmény avagy DeepCool PC tápegységek

A megfelelő számítógépes tápegység minden számítógép felépítésének alapja, ezért a DeepCool csak a legjobbakat gyártja. Minden modell stabil teljesítményű és 80 PLUS vagy még magasabb minősítéssel rendelkezik, ami legalább 80% feletti hatékonyságot garantál, így nemcsak az energiaköltségeket, hanem a hőtermelést is csökkenti. A maradék keletkező hőt a ventilátor vezeti el, amely példátlan és kiváló zaj-teljesítmény aránnyal nyűgöz le mindenkit. A teljesítményt tekintve a DeepCool tápegységek széles választékkal rendelkeznek – 500 W-tól egészen 1000 W-ig.

A DeepCool hűtők kellemetlen zajoktól mentes hűtést garantálnak

A DeepCool szent grálja kétségtelenül a hűtési megoldásaik. Számos különböző típust kínálnak, amelyek lehetnek víz- vagy levegő alapúak, így mindenki kiválaszthatja a saját egységéhez leginkább megfelelő hűtőt. A DeepCool vízhűtők csendes működéssel és nagy teljesítménnyel büszkélkedhetnek egészen 18 000 fordulatszámig, és könnyedén kezelik az overclocking-ot is. A léghűtők hatékony, ugyanakkor csendes hűtést is biztosítanak. A DeepCool azonban a laptop-tulajdonosokat is szem előtt tartja, és számos, akár 17″-es laptopokhoz is alkalmas hűtőalátéteket kínál.

DeepCool PC hűtő
DeepCool PC számítógépházak

A DeepCool elegáns számítógépházai közül valóban mindenki megtalálja a megfelelőt

Az igazi számítógép-építés szerelmeseinek a DeepCool több különböző számítógépházból álló választékot készített. Mindegyik precíz kidolgozású, és ATX, Micro ATX, Mini ATX és Extended ATX kivitelben kapható. A DeepCool számítógépházai belsejében akár öt, 2,5/3,5″-es bővítőhelyet, porszűrőket és némelyikben még RGB háttérvilágítást is találsz. A kemény, üveg oldallapokkal ellátott modellek modern és elegáns kialakításukkal biztosan lenyűgöznek mindenkit. Sok DeepCool számítógépház vízhűtés támogatással is rendelkezik.

Paraméterek módosítása
60 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05