Oldal frissítése

DeepCool DQ750-M-V2L WH

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DeepCool DQ750-M-V2L WH

DeepCool DQ750-M-V2L WH PC tápegység 80 PLUS Bronze tanúsítvánnyal és moduláris kábelezéssel

Egyetlen számítógép, munkaállomás vagy szerver sem működhet megfelelő minőségű tápegység nélkül. Sok felhasználó alábecsüli a tápegység kiválasztásának fontosságát, ami nem jó dolog. A számítógép megfelelő tápellátása mellett jelentősen befolyásolhatja a komponensek élettartamát és a teljes villamosenergia-fogyasztást. A modern, 750 W-os DeepCool DQ750-M-V2L WH tápegység nagy teljesítményű gamer számítógépeknek is dísze lehet. A tápegységben hő keletkezik, amelyet hatékonyan csökkenteni kell. Ezért a gyártó egy 120 mm-es ventilátorral látta el, amelynek a szükséges teljesítménynek megfelelően automatikusan módosul a fordulatszáma. A teljesen moduláris kábelezésnek köszönhetően pedig egyszerűbben elérheted az ideális légáramlást az egész számítógépben.

A DeepCool DQ750-M-V2L WH 80 PLUS GOLD minősítéssel rendelkezik

A kiváló minőségű komponensek biztosítják a hatékony működést, és hozzájárultak ahhoz, hogy a DeepCool DQ750-M-V2L WH tápegység megkapja a 80 PLUS BRONZE minősítést. A megnövekedett hatékonyság hő- és zajcsökkentést, valamint nagyobb megbízhatóságot is eredményez.

Teljesen moduláris kábelezés

A tápegység teljes modularitása azt jelenti, hogy a számítógép házában egyetlen vezetéket sem kell elhelyezned, amelyet éppen nem használsz. Ráadásul a levehető kábelek vékony profiljukkal első pillantásra felkeltik a figyelmet, amely teljes mértékben megkönnyíti az elrejtésüket az alaplap mögé. Ennek eredményeként a DeepCool DQ750-M-V2L WH tápegység használatával sokkal jobb lesz a számítógépház belső elrendezése és összehasonlíthatatlanul hatékonyabb lesz a hűtés.

A DeepCool DQ750-M-V2L WH tápegység legfontosabb jellemzői

  • 750 W-os tápegység
  • 80 PLUS BRONZE minősítés
  • 120 mm-es ventilátor csendes működéssel
  • Teljesen moduláris kábelezés

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 750 W
Formátum ATX
ATX verzió 2.4
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Termikus sebesség szabályozó, Power switch, DC-DC átalakítók, Dual EPS
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 91 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
Szám EPS/CPU 4+4pin 2
PCI Express 8pin / 6+2pin 4db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm
Maximális zajszint 32,6 dB

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 160 mm (16 cm)
Tömeg 1,47 kg (1 470 g)
Kód:  DECOdq750a2
Termékszám:  DP-DQ750-M-V2L WH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10