Oldal frissítése

DeCuevas Toys

DeCuevas banner

DeCuevas Toys: Játékok spanyol stílusban

A DeCuevas Toys mögött egy spanyol családi vállalkozás áll, amely babakocsik és babakiegészítők gyártására specializálódott. Formatervezésének és kiváló minőségének köszönhetően gyorsan csodálóira talált egész Európában. Minden évben új kollekciókat mutat be, amelyek a kisebb és nagyobb lányokat egyaránt elvarázsolhatják. Jelenleg a vállalat különböző játék babakocsikat, kiságyakat, bölcsőket, etetőszékeket, utazószetteket és fabútorokat kínál a gyerekek babáinak. Minden termék nagyon jól megtervezett, és a kezelésük nagyon egyszerű. A DeCuevas Toys célja, hogy szép, funkcionális és biztonságos játékokat kínáljon a gyerekeknek.

DeCuevas játék babakocsik

A DeCuevas játék babakocsik ideálisak a játék babákkal való sétákhoz

A márka kínál kombinált, mély, sportos háromkerekű, golf, összecsukható és nem összecsukható játék babakocsikat, amelyek kis, közepes és nagy méretű, 56 - 90 cm-es fogantyúmagassággal rendelkeznek. Különféle kiegészítőkkel és sok szép, különösen rózsaszínű árnyalatban kaphatók. A DeCuevas játék babakocsik ideálisak az olyan kislányok számára, akik szeretnek babákkal játszani, így a babakocsival igazi anyukának érezhetik magukat.

DIDI 2021 kollekció.

Martina 2021 kollekció.

Classic Gold és TOP Collection 2021 kollekció.

A kis anyukák értékelni fogják a DeCuevas bababútorokat

Ha a kislányod úgy fog gondoskodni babáiról, mint az igazi babákról, akkor szüksége lesz a DeCuevas bababútorokra. Ezek közé tartoznak a szekrények, a kedvenc divatdarabok és kiegészítők, játszó pelenkázók vagy étkezőszékek. Szabad perceiben a hercegnőd használhatja az öltözőasztalt, ahol megszépítheti magát.

DeCuevas játék bababútorok

SKY 2021 kollekció.

DeCuevas játék babaágy

A DeCuevas bölcsők gyönyörűek

Egy fárasztó, sétával és játékkal teli nap után a babád is szeretne egy kis pihenést. A DeCuevas babaágyak ideálisak erre. A kis anyukák kipróbálhatják az összecsukható változatot, a fából készült bölcsőt a délutáni szunyókáláshoz és a klasszikus, baldachinos vagy körhintás kiságyat az esti alváshoz. A kiságyak gyönyörű, finom, lányos motívumokkal díszítettek.

    Ocean Fantasy 2021 kollekció.

    A DeCuevas kiegészítők jól jönnek majd az utazáshoz és otthon is

    Ha a kis hercegnőd szeretné magával vinni a babáját az útra, akkor hasznát veszi majd a különböző DeCuevas tartozékoknak, amelyek közé az autósülések vagy a különböző utazási szettek tartoznak. Kiemeljük a hordozót vagy a különféle holmik tárolására szolgáló táskát és az étkezőkészletet. Otthon pedig egy ülő- és fekvőalkalmatosságot vagy egy praktikus vasalódeszkát is használhat.

    DeCuevas tartozékok
    Paraméterek módosítása
    60 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20