Oldal frissítése

Cubot Pocket

4,4 52 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cubot Pocket

Ez a fejlett CUBOT Pocket okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni., ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 4" -es kijelzővel van ellátva, ezáltal rendkívül kompakttá válik. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 4 magos Unisoc T310 processzor gondoskodik. 4 GB RAM-mal gazdálkodik. A kellő energiát a tartós, 3000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a remek Cubot mobiltelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Cubot Pocket ...
Mobiltelefon Cubot Pocket ...

Cubot Pocket okostelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen Cubot okostelefon 4" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával van ellátva
  • Az elégséges energiát a tartós, 3000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 16 Mpx
  • A mobiltelefon IPS 4"méretű kijelzővel van ellátva
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer működteti
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát TF típusú és 128 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • A szükséges energiát az erős, 3000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a nagyszerű Cubot telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Cubot telefonnal töltünk el, mivel 4" IPS típusú kijelzője, mely VGA 1080 × 540 felbontással rendelkezik

Mobiltelefon Cubot Pocket ...
Mobiltelefon Cubot Pocket ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a hátsó kamera. Ez az átlagon felüli Cubot mobiltelefon fel van szerelve 16Mpx felbontású hátsó kamerával. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Eme Cubot mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 3000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két napos használatot is. A töltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Cubot Pocket ...
Mobiltelefon Cubot Pocket ...

Ezen Cubot okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű Cubot okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 11,. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. Az összbenyomást csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat tesz lehetővé, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 4 GB RAM-mal funkcionál, amellyel lehetséges, hogy több alkalmazás fusson egyszerre, és játékokhoz is ideális. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra lehetséges azt bővíteni egy 128 GB kapacitású TF memóriakártyával.

Eme Cubot okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Cubot Pocket ...
Mobiltelefon Cubot Pocket ...

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Használd ki az élet minden percét a népszerű Cubot mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. A mobiltelefon tartalmaz egy jelző diódát is. A készülék így képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről vagy állapotváltozásokról anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül.

Mobiltelefon Cubot Pocket ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és fényérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

118 × 58 × 12,5 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

127,9 g

Kód:  CUB051ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20