Oldal frissítése

Cubot

 Cubot telefonok

Cubot telefonok - minőség elfogadható áron

A Cubot márka a kínai Shenzhen Huafurui technology Co., Ltd. vállalat alá tartozik, amelynek szakterülete az okos elektronika. Az Android operációs rendszerrel ellátott Cubot telefonok a nemzetközi piacon is megállják helyüket, és elsősorban azokat a vásárlókat célozzák meg, akik minőségi kivitelezést igényelnek megfizethető áron. A népszerű sorozatok közé tartozik a Cubot King Kong, a fokozottan strapabíró kialakításának köszönhetően, vagy a Cubot X sorozat, amelyet a hétköznapi felhasználók számára terveztek. A viselhető elektronika szerelmesei örülni fognak az okosóráknak és fitneszkarkötőknek, amelyek bármilyen helyzetben helyettesíthetik a telefont, és ráadásul figyelemmel kísérik az egészségi állapotot.

Smartphone Cubot

A Cubot okostelefon elkápráztat teljesítményével és dizájnjával

A Cubot okostelefonok kiváló teljesítményt nyújtanak mind a készülék zökkenőmentes működéséhez, mind a különféle játékok lejátszásához. A legújabb modellek kamerákkal rendelkeznek, amelyekkel könnyedén megörökíthetők a mindennapi élmények. A Cubot C30 egyike a minőségi kivitelezést és legújabb funkciókat kínáló képviselőknek. A prémium modellekhez képest azonban megfizethetőbb, így remek választás lehet.

Tartós mobilok minden helyzetre

A strapabíró Cubot Quest vagy King Kong mobiltelefonok megfelelő teljesítményt nyújtanak, miközben elsősorban a tartóssággal szemben magas követelményeket támasztó felhasználókat célozzák meg. Megbirkóznak a porral, a leejtésekkel, a Gorilla Glass pedig védi a kijelzőt a zsebedben vagy a poggyászodban is. Míg a megfizethető árú Cubot King Kong 2 Mini ellenáll a víznek, addig a régebbi zászlóshajó modell, a Cubot King Kong 5 Pro képes kezelni a szélsőséges hőmérséklet-változásokat, és katonai tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Cubot King Kong robusztus telefon
Cubot telefon

A kettős SIM-kártyával ellátott Cubot segítségével könnyedén szétválaszthatod a magánéletet és a munkát

A legtöbb Cubot okostelefon támogatja a dual SIM-et. Ezt olyan helyzetekben használhatod, amikor személyes és üzleti számodat egy készülékben szeretnéd használni. Ilyen kényelmet biztosít például a Cubot P30, amely 6,3 hüvelykes IPS-kijelzővel, 2 340 × 1 080 px felbontással és 64 GB belső memóriával büszkélkedhet. Ez a készülék Androidot használ a zökkenőmentes és kényelmes működés érdekében, mindenféle felesleges bővítmény nélkül.

Cubot okosóra - információ a csuklódon

Telefon a kezeden? Így jellemezhetők a Cubot okosórák és fitneszkarkötők, amelyek megbízhatóan és időben megjelenítik az okostelefonról érkező összes értesítést. Nemcsak elegáns kiegészítők, hanem nagyszerű segítők is, például sportolás vagy pihenés közben, amikor mérik a fizikai aktivitást és figyelik az alvást. Emellett kompatibilisek az Android vagy iOS rendszerrel, valamint fokozottan ellenállnak a víznek és pornak. Próbáld ki a Cubot viselhető elektronikát.

Cubot okosórák

Paraméterek módosítása
55 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05