Oldal frissítése

Cubot P80

2,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cubot P80

Ez a modern CUBOT P80 mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,538" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok szerelmesei számára. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos MT8788V processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal rendelkezik. A szükséges energiát az erős, 5200 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ezen Cubot mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Cubot P80 ...
Mobiltelefon Cubot P80 ...

Cubot P80 okostelefon legfontosabb tulajdonságai

  • Eme Cubot okostelefon 6,538" méretű képernyővel rendelkezik
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A kellő energiát a tartós, 5200 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 48 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,583"méretű képernyővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer működteti
  • Az integrált memória bővíthető Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 5200 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Cubot telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlenné válik minden momentum, amit ezzel a csodás Cubot telefonnal tölthetünk el, mivel 6,583" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2408 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére.

Mobiltelefon Cubot P80 ...
Mobiltelefon Cubot P80 ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő Cubot mobiltelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával tökéletes közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. Ezen Cubot okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Megbízható akkumulátor

Ezen kitartó Cubot mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5200 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. A töltésre USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Cubot P80 ...
Mobiltelefon Cubot P80 ...

Eme Cubot okostelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű Cubot mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra képesek vagyunk bővíteni egy 1024 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Ezen Cubot mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén fizethetünk az üzletekben, csak érintsd oda a telefonod. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Cubot P80 ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Mindig örülünk a praktikus funkcióknak

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Cubot mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors érintés kell, hála a ujjlenyomat olvasónak. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

165,75 × 75,8 × 9,75 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

217 g

Kód:  CUB057ax
Termékszám:  CUB057ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15