Oldal frissítése

Cubot P50

4,2 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cubot P50

A(z) Cubot P50 készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy ún. okostelefon. Azért hozták létre, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A három beépített kamera jóvoltából mesés fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. A memória mérete 6 GB. Teljesítménye szempontjából a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) Cubot P50 telefont jókora kapacitású 4200 mAh akkumulátor tartja működésben. Újabb pozitívuma, hogy USB-C konnektorral is felszerelték.

A(z) Cubot P50 okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek MT6762 (Helio P22) CPU és 6 GB RAM
  • Grafikus chip (GPU): PowerVR GE8320
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 12 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 3
  • A(z) Cubot mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Cubot P50 egyéb funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre 2 SIM kártya is behelyezhető az nélkül, hogy elvenné a memóriakártya helyét. Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának hála pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  CUB049ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15