Oldal frissítése

Cubot Note 8

2,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cubot Note 8

Mobiltelefon Cubot Note 8 ...

A(z) Cubot Note 8 esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azért tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A dupla kamerának köszönhetően mesés képeket és videókat készíthetsz vele. Az operatív memória mérete 2 GB. Teljesítményét tekintve kezdő felhasználók számára ajánlott. A(z) Cubot Note 8 telefont 3100 mAh kapacitású akksi látja el energiával. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB konnektorral is ellátták.

A(z) Cubot Note 8 okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • SIM konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek MT6739 processzor és 2 GB memória
  • GPU: PowerVR GE8100
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 2
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) Cubot telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Cubot Note 8 ...
Mobiltelefon Cubot Note 8 ...

A(z) Cubot Note 8 okostelefon kijelzője és kamerája

5,5" méretű kijelző VGA felbontással rendelkezik. Komoly pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Cubot Note 8 okostelefon duális hátsó kamerájával Egy ügyes kis dióda plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Cubot Note 8 nagyszerű funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így nem foglalják el a memóriakártya helyét. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi az okostelefon villámgyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül.

Mobiltelefon Cubot Note 8 ...
Kód:  CUB050ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10