Oldal frissítése

Crucial 8 GB DDR3 1600MHz CL9 KIT Ballistix Sport

4,8 247 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 8 GB DDR3 1600MHz CL9 KIT Ballistix Sport

Villámgyors memória? Ballistix!

 

A rendkívüli teljesítményű Ballistix sorozatú memóriamodulok elsősorban a játékosokat és a PC rajongókat célozza meg, azonban nyilván értékelni fogják a mindennapi felhasználók is. Az extrém sebesség és a számítógép stabil teljesítményének elérésére tervezték. Lehetőségeinek teljes kiaknázásához nincs szükség bonyolult telepítéshez vagy komplikált BIOS beállításhoz. Tökéletes időzítést , minőségi kialakítást és maximális kompatibilitású megnövekedett sebességet nyújtanak.

A rendszer fokozott teljesítménye

 

A Crucial Ballistix Sport rendszermemóriát mindennapos és nagy igényű felhasználók számára tervezték. E sorozat nagyon barátságos árpolitikája ajánlott mindazok számára, akik a lehető legjobb ár-érték arányt keresik.
A két Crucial memóriamodul 8 GB-os teljes kapacitással számítógépednek új számítási teljesítményt kínál. Mind a két 240 tűs modul 1600 MHz-es frekvencián működik. A szett időzítése CL9-9-9-24, a DDR3 foglalat (PC3) sávszélessége pedig 12 800 MB/s.

Kiváló minőség, remek design

 

Első pillantásra feltűnik, hogy ezek a memóriák kivételesek. Az exkluzív, finom bordázatú design nyilván szépen mutat majd az átlátszó oldalafalú számítógépházban. Közvetlenül a gyártó honlapján könnyen meghatározható, hogy a memória működik-e a rendszereddel. A Crucial garantálja  a 100% -os kompatibilitást a fetüntetett termékekkel. Minden modult szigorúan ellenőriznek minőség és sebesség szempontjából.
Figyelem: A DDR3 formátum visszafelé nem kompatibilis a régebbi DDR2 vagy DDR foglalatokkal.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL9

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, Unbuffered
Kód:  CR503c2
Termékszám:  BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05