Oldal frissítése

CR2025 elemek

A CR2025 elem egy lítium gombelem típus, amelyet hosszú élettartam és stabil teljesítmény jellemez. Számtalan eszközhöz, többek között távirányítókhoz, órákhoz, számológépekhez és sok más elektronikus aprósághoz használják. Segítségével megbízható áramellátásra számíthatsz anélkül, hogy gyakran kellene elemet cserélned. Nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő CR2025 elemet az eszközeidhez? Mi segítünk Neked.

Folytatás
Paraméterek módosítása
6 termék

CR2025 elemek

A CR2025 elemek kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20