Oldal frissítése

Cosori

Cosori fritőz

Készíts egészséges és ízletes ételeket a Cosori készülékekkel

A Cosori márka minőségi forrólevegős fritőzöket gyárt a kisebb kapacitásúaktól a többszemélyes háztartásokba szánt nagy teljesítményűekig. Jellemzői a kiváló minőségű anyagok és a felhasználóbarát kezelőszervek, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen, gyorsan és egészségesen tudj főzni minimális mennyiségű olajjal. A Cosori emellett nagyszerű recepteket kínál a főzéshez és sütéshez, valamint rengeteg tartozékot a különböző típusú ételekhez. A Cosori forrólevegős sütők egészségesebb választás a főzéshez, mivel minimális olajat igényelnek, és kevesebb veszélyes vegyi anyagot termelnek a zsírban sütéssel szemben. Fedezd fel az USA legkelendőbb forrólevegős fritőzének minőségét.

Cosori Airfryer

Tökéletes egészséges főzés a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően

A Cosori forrólevegős fritőzök a Rapid 360° Heat Circulation Thermo iQ technológiával vannak felszerelve, ahol a forró levegő minden oldalról egyenletesen forog az étel körül, így kiváló minőségű és egyenletesen átsült ételt érhetünk el. Ennek a technológiának köszönhetően a készülékek 5 percen belül előmelegednek. Ezenkívül minden Cosori fritőz modell előre kiválasztott programokat kínál. Így egyetlen gombnyomással finom és egészséges finomságokat készíthetsz, mint a legjobb szakácsok, miközben mással is foglalkozhatsz.

Legnépszerűbb márka az USA-ban, számos elismeréssel

A Cosori forrólevegős fritőz dizájnja a technológia bölcsőjében, Kaliforniában született. Praktikusságuknak, az egészséges ételkészítést szolgáló élvonalbeli funkcióiknak és a könnyen hozzáférhető gombokkal ellátott, egyszerű kezelőszerveknek köszönhetően a Cosori modellek olyan rangos díjakat is elnyertek, mint a Red Dot Award és a Design Award. A 2022-es eladási statisztikák szerint a Cosori márka ismét a legkelendőbb forrólevegős fritőz márka lett az Egyesült Államokban.

Cosori díjak és oklevelek
Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20