Oldal frissítése

Cosori Dual Blaze 6.4L SMART black

4,8 18 értékelés
94 990 Ft

Cosori Dual Blaze 6.4L SMART black


Te is szereted a sült finomságokat, de egészségesebb módon akarsz főzni? A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütővel az összes, ízletes sült ételt minimális olajjal vagy akár olaj nélkül is elkészítheted. A 6,4 literes forrólevegős sütő forrólevegő-cirkulációs technológiával biztosítja az egyenletes sülést. A szabadalmaztatott THERMO IQ 360° HEAT CIRCULATION technológia pontosan szabályozza a hőmérsékletet egy intelligens hőmérsékleti algoritmus segítségével. A sütőben elkészítheted kedvenc chipseidet, húsokat, zöldségeket vagy édes desszerteket. Összesen tizenkét előre beállított program áll a rendelkezésedre, hogy megkönnyítse az ételkészítést. Mindent könnyen beállíthatsz az érintőképernyőn vagy az okostelefonodra letölthető alkalmazás segítségével. A Cosori Dual Blaze hőmérsékletét 75-205°C tartományon belül lehet megadni. A sütésidőt akár 60 percre is beállíthatod. Miután lejárt a program, a tapadásmentes kosarat beteheted a mosogatógépbe. 

A Cosori Dual Blaze 6,4 L SMART black forrólevegős sütő legfontosabb jellemzői

  • Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő prémium designnal és RED DOT AWARD, valamint IF Design Award díjjal. 
  • Készíts egészségesebb változatot a sült ételekből. 
  • Megfelelő méretű sütőkosár 6,4 literes kapacitással. 
  • Áttekinthető, funkcionálisan döntött, LED érintőképernyő. 
  • Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő tizenkét előre beállított programmal. 
  • Négyféle kombináció a különböző sütésmódokhoz, sütéshez, grillezéshez, forrólevegős sütéshez. 
  • A szabadalmaztatott THERMO IQ 360° HEAT CIRCULATION technológia egy algoritmus segítségével szabályozza a hőmérsékletet.
  • Automatikus leállás. 
  • Intelligens alkalmazáson keresztül is vezérelhető. 
  • A forrólevegős sütő kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztensekkel. 
  • Az ételek egyenletesen készülnek el. 
  • Kivehető kosár és edény, mosogatógépben elmoshatók. 
  • Öt sasliktű és grillrács is található a csomagban. 


Egyenletesen sül át az étel a Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütőben

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő Thermo IQ 360° HEAT CIRCULATION technológiával működikA kettős fűtőelem és a szabadalmaztatott, automatikus hőmérséklet-szabályozás valós idejű hőmérséklet-módosítást tesz lehetővé a főzés során. Ez biztosítja az egyenletesen átsült ételeket, anélkül, hogy rázogatni vagy forgatni kellene bármit is. A forró levegő az egyenletes sütés érdekében cirkulál az étel körül. 

Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő négyféle sütéskombinációval

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő  négyféle sütéskombinációt kínál az ételek egyszerű elkészítéséhez. A sütőben főzhetsz, süthetsz, grillezhetsz vagy piríthatsz. A következő sütéskombinációk közül választhatsz: 

  • Felső sütés magas + alsó sütés magas
  • Felső sütés alacsony + alsósütés magas
  • Felső sütés magas + nincs alsósütés 
  • Felső sütés közepes + alsó sütés magas

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő vezérlése alkalmazással

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütőt okostelefonoddal is vezérelheted. Egyszerűen csak töltsd le az ingyenes alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházból. Az alkalmazás lehetővé teszi egyéni programok beállítását, receptek böngészését, az ételkészítés előrehaladásának nyomon követését, vagy figyelmeztetések beállítását. A forrólevegős sütő kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással is. 

Tizenkét előre beállított program 

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő összesen tizenkét, előre beállított programmal rendelkezik, amelyek közül a LED érintőképernyő segítségével könnyedén választhatsz. A forrólevegős sütővel egyetlen gombnyomással, egyszerűen készítheted el az ételeket. Szükség esetén a hőmérsékletet manuálisan is megadhatod 75 és 205°C között. A főzési időt akár 60 percre is beállíthatod. Túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kikapcsolással is ellátták a készüléket. 

Méretes, 6,4 literes sütőtér

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő méretes kosárral rendelkezik, melynek kapacitása 6,4 liter.  Szögletes formáját és rendkívül nagy, 1700 W-os teljesítményét is imádni fogod. A Cosori Dual Blaze SMART black sütőben akár egy egész, 3,5 kg-os csirkét is megsüthetsz, ami nagyon nehezen férne el egy kerek kosárban. Bár a sütő nagy sütőtérrel rendelkezik, mérete hasonló a legfeljebb 4 literes sütőtérrel rendelkező forrólevegős sütőkéhez. A kompakt méretek és a szögletes forma biztosítja, hogy a készüléket tárolni is egyszerű lesz. 

Teljes egészében alumíniumból készült kosár a háromszor gyorsabb elkészülés érdekében

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő kosara teljes egészében alumíniumból készült, amely akár háromszor gyorsabban vezeti a hőt. Így az ételek rövidebb idő alatt készülnek el. A sütő designja 212 szakmai teszten ment át. 100000-szeres mikrokapcsoló és vezérlő-érzékenységi tesztet és 10000-szeres sütőkosár eltávolítás-, illetve behelyezéstesztet végeztek el rajta. 

Lehetőség tartozékok vásárlására

A forrólevegős sütő modern kialakítása már első pillantásra magával ragad! A Cosori Dual Blaze SMART black ízlésesen egészíti ki az enteriőrt. A Kaliforniában megálmodott formaterv elnyerte a legjobb designért  járó, rangos RED DOT AWARD díjat - a kialakítás alapja a praktikusság, a funkciók, a könnyen hozzáférhető kezelőegység és gombokkal ellátott, döntött, remekül áttekinthető LED kijelző.   

Kiváló minőségű, tapadásmentes kosár, amely mosogatógépben is elmosogatható

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő kivehető sütőkosarat és edényt tartalmaz, amelyek kiváló minőségű és tapadásmentes anyagból készültek (BPA és BFOA INGYENES). A Cosori Dual Blaze SMART black készülék kezelése során a hűvös fogantyú gondoskodik a biztonságról. A kosár könnyű kioldásához egy speciális gomb áll a rendelkezésedre.

Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő receptkönyvvel

A Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütőhöz jár egy több, mint 100 ételt tartalmazó, angol nyelvű receptkönyv is. Készítsd el kedvenc ételeidet sokféleképpen. 

Cosori Dual Blaze SMART black forrólevegős sütő - a csomag tartalma: 

  • 1× forrólevegős sütő
  • 1× receptkönyv AJ-ban
  • 5× sasliktű  
  • 1× grillrács és nyársak

Paraméterek

Sütés típusa

Típusa Forrólevegős sütő

Űrtartalom

Űrtartalom 6,4 l

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Funkciók Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 700 W
Edény anyaga Alumínium
Fritőz kosarak száma 1
Minimális hőmérséklet 75 °C
Maximális hőmérséklet 205 °C
Programok száma 12
Vezérlés Digitális
Tulajdonságok Kijelző, Termosztát, Mosogatógépben mosható
Felszerelés Kivehető edény

Méret & súly

Mélység 35,2 cm
Szélesség 32,7 cm
Magasság 29,7 cm
Tömeg 6,22 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  COSFR416
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CAF-P681S-KEUR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15