Oldal frissítése

Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue

4,8 90 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue


Te is szereted a sült finomságokat, de egészségesebb módon akarsz főzni? A Cosori CP-158-AF-RX forrólevegős sütővel az összes, ízletes, sült ételt minimális olajjal vagy akár olaj nélkül is elkészítheted. Az 5,5 literes forrólevegős sütő forrólevegő-cirkulációs technológiával működik az egyenletes sülés érdekében. A sütőben elkészítheted kedvenc chipseidet, húsokat, zöldségeket vagy édes desszerteket. Összesen tizenegy előre beállított program áll a rendelkezésedre, hogy minél könnyebb legyen az ételkészítés. A hőmérsékletet manuálisan is megadhatod 75-205°C tartományban. A főzési időt akár 60 percre is beállíthatod. Miután a program leállt, a tapadásmentes kosarat berakhatod a mosogatógépbe. 

A Cosori CP-158-AF-RXL PREMIUM 5.5 Litre grey blue forrólevegős sütő legfontosabb jellemzői

  • Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő prémium kivitelben és RED DOT AWARD-díjjal. 
  • Készíts egészségesebb változatot a sült ételekből. 
  • Nagyméretű sütőkosár 5,5 literes kapacitással. 
  • Tiszta, funkcionálisan döntött, LED érintőképernyő. 
  • A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütőn tizenegy program található. 
  • Automatikus leállás. 
  • Az ételek egyenleteseb sülnek át. 
  • Figyelmeztet, ha a készülő fogást meg kell keverni.
  • Melegen tartja az ételt a főzés után a KEEP WARM funkciónak köszönhetően. 
  • Kivehető és mosogatógépben elmosható kosár, edény. 
  • Ujjlenyomatálló kivitel.
  • 5 saslikpálca grillráccsal együtt a csomagban. 
  • Kiegészítő tartozékok széles választéka. 


Egyenletesen sül át az étel a Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütőben

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő a RAPID 360° HEAT CIRCULATION technológiával működik. A forró levegő az egyenletes sütés érdekében cirkulál az étel körül, így biztosítja az egyenletes barnulást és sütést. Ugyancsak a technológia javára írható, hogy a sütő gyorsan, mindössze 5 perc alatt felmelegszik.

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő összesen tizenegy előre beállított programmal

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő összesen tizenegy előre beállított programmal rendelkezik, amelyek közül a LED érintőképernyőn könnyedén választhatsz. A forrólevegős sütőben egyetlen gombnyomással egyszerűen készítheted el az ételeket. Szükség esetén a hőmérsékletet manuálisan is megadhatod 75 és 205°C között. A főzési időt akár 60 percre is beállíthatod.

Különleges funkciók, hogy a forrólevegős sütőt könnyű legyen használni

Használd ki a Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő által kínált különleges funkciókat! Az előmelegítő funkciónak köszönhetően a készülék nagyon gyorsan felmelegszik, így az ételek sokkal gyorsabban elkészülnek. A Shake funkció figyelmeztet, ha meg kell keverni az ételt. Szintén nagyszerű a Keep Warm funkció, amely a program befejezése után melegen, frissen és ízletesen tartja az ételeket. Túlmelegedés elleni védelmet és praktikus automatikus kikapcsolás funkciót is kapott a készülék.

Cosori CP-158-AF-RXL - méretes kosár és nagy teljesítmény

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő kellően nagy, 5,5 literes kosárral rendelkezik. A szögletes formájával és rendkívül nagy, 1700 W-os teljesítményével kápráztat el. A Cosori CP-158-AF-RXL-ben akár egy egész, három kilogrammos csirkét is megsüthetsz, ami nagyon nehezen férne el egy kerek kosárban. Bár a sütő nagy sütőtérrel rendelkezik, mérete hasonló a max. 4 literes sütőtérrel rendelkező sütők méretéhez. A kompakt kialakítás és a négyzet forma biztosítja, hogy a készülék tárolása is egyszerű lesz. 

Prémium design, amely elnyerte a RED DOT AWARD díjat

Már első pillantásra is lenyűgöz a Cosori CP-158-AF-RXL sütő modern kialakítása, amely remekül kiegészít az összes enteriőrt. A formatervezés Kaliforniában zajlott, és a sütő a praktikus kialakításával, funkcióival, kezelőegységével, valamint a könnyen hozzáférhető gombokkal ellátott, jól áttekinthető, döntött LED kijelzővel elnyerte a legjobb formatervezésért járó rangos RED DOT AWARD díjat. A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő speciális, ujjlenyomatálló kivitelben készült.

Kiváló minőségű, tapadásmentes kosár, amely mosogatógépben is elmosogatható

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő kivehető sütőkosarat és edényt tartalmaz, amelyek minőségi és egészségre ártalmatlan tapadásmentes anyagból készültek (BPA és BFOA MENTES). A Cosori CP-158-AF-RXL sütő mindig hideg fogantyúja gondoskodik a biztonságodról. A kosár könnyű kioldásához egy speciális gomb áll a rendelkezésedre. 

Lehetőség tartozékok vásárlására

A Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütőhöz további tartozékokat is vásárolhatsz, amelyek szintén biztonságos PFOA- és BPA-mentes anyagokból készülnek. Egyszerűen bővítheted lehetőségeidet a konyhában!

Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő receptkönyvvel

A Cosori CP-158-AF-RXL sütővel együtt egy több mint 100 ételt tartalmazó, angol nyelvű receptkönyvet is kapsz. Készítsd el kedvenc ételeit kicsit másképpen is.

Cosori CP-158-AF-RXL forrólevegős sütő - a csomag tartalma: 

  • 1× forrólevegős sütő
  • 1× receptkönyv AJ-ban
  • 5× grillpálca
  • 1× grillrács és nyársak

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Mélység 32,1 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 29,8 cm
Tömeg 5,4 kg

Sütés típusa

Típusa Forrólevegős sütő

Űrtartalom

Űrtartalom 5,5 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 700 W
Fritőz kosarak száma 1
Minimális hőmérséklet 75 °C
Maximális hőmérséklet 205 °C
Programok száma 11
Vezérlés Digitális
Tulajdonságok Tapadásmentes felület, Kijelző, Mosogatógépben mosható
Felszerelés Kivehető edény

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  COSFR232
Termékszám:  CP158-AF-RXL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10