Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Corsair XD7 RGB White

107 790 Ft

Corsair XD7 RGB White

A 360 mm-es Corsair XD7 RGB elosztóblokk egy Xylem D5 szivattyú és tartály egyedülálló kombinációja, amely erőteljes hűtőfolyadék-árammal látja el az egyéni hűtési hurkot. A Corsair 120 mm-es MagLev RGB ventilátorait utánozza, így egy valódi, ventilátorral ellátott radiátor benyomását kelti. A 140 ml-eshűtőfolyadék-tartályt 36 külön-külön címezhető LED világítja meg, amelyeket a külön mellékelt Corsair iCue vezérlő aktivál. A Corsair XD7 RGB elosztóblokk átlátszó burkolata lehetővé teszi a hűtőfolyadék áramlásának nyomon követését.

A Corsair XD7 RGB elosztóblokk főbb jellemzői

  • 360 mm-es Corsair XD7 RGB elosztóblokk a hűtési hurok meghajtásához
  • Xylem D5 szivattyú és tartály kombinációja
  • 140 ml-es hűtőfolyadék-tartály
  • RGB világítás 36 LED-del
  • Átlátszó borítás
  • Hőmérséklet érzékelő
  • Összekötő 24pin tápegység híd
  • Gumírozott rögzítési rendszer a csendes működésért

A Corsair XD7 RGB elosztóblokk hőmérséklet-érzékelője és csendes működése

Tartalmaz egy hőmérséklet-érzékelőt, amely valós időben figyeli a hűtőfolyadék hőmérsékletét a hűtőkörben. Tartalmaz egy 24 pólusú tápellátási jumper-t is, amelyet kifejezetten az XD7 számítógép bekapcsolása nélküli működtetésére terveztek. A gumírozott rögzítési rendszer szilárdan a helyén tartja a Corsair XD7 RGB elosztóblokkot, csökkenti a szivattyú rezgését és rendkívül csendes működést tesz lehetővé.

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Vízhűtés
További tulajdonságok RGB háttérvilágítás

Megvilágítás

Világítás színe RGB
Kód:  XY01152
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CX-9040008-WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05