Oldal frissítése

Corsair Voyager Vega 32GB

4,7 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager Vega 32GB

A világhírű Corsair cég népszerű modellje tökéletesen betölti az apró, mégis rendkívüli teljesítményű pendrive szerepét. Lélegzetelállító, krómozott cink designja tökéletesen illeszkedik ultrabookodhoz, amely viszonylag ritkán fordul elő. Az eszköz bámely USB porttal ellátott PC-vel kompatibilis és természetesen a régebbi USB 2.0 formátumot is támogatja. A gyors adatátvitelhez azonban az USB 3.0 sebességére lesz szükséged.
A Corsair Voyager Vega teljes kompatibilitás Windows, OS X és Linux rendszerekkel és semmit sem kell installálni a használatbavétele előtt. Zseniális kialakításának köszönhetően a végén egy kis lyuk található, amivel például kulcskarikára vagy szíjra fűzhető, így bármikor és bárhová magaddal viheted.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Működés és funkció

Felszerelés LED jelzés, Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 24 mm
Magasság 4,6 mm
Hosszúság 12,2 mm
Tömeg 3 g
Kód:  DO093j3j
Termékszám:  CMFVV3-32GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20