Oldal frissítése

Corsair Voyager Slider X2 256 GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager Slider X2 256 GB

A Corsair tapasztalt gyártónak ez a sikerült modellje teljesíti a vágyadat egy apró, mégis rendkívül nagy teljesítményű pendrive után. A Corsair Voyager Slider X232 GB pendrive nagy tárhelyet kínál kényelmes és elegáns kivitelben. A lemez borítója ütésálló, ráadásul nagyon kényelmes fogású. A csatlakozó kihúzható megoldása nem csak jól néz ki, hanem azt is biztosítja, hogy jóval később kopjon el.

A nagysebességű USB 3.0 technológiának köszönhetően jelentősen lerövidül a nagy adatfájlok átviteli ideje. Természetes az USB 2.0 portokkal való teljes kompatibilitás és a Microsoft Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerek támogatása anélkül, hogy bármilyen vezérlőt telepíteni kellene. A Corsair Voyager Slider X2 nagy átviteli sebességet kínál olvasáshoz max.200 MB/sec és íráshoz max. 90MB/sec értékben. Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználd ezt a sebességet, a pendrive-ot USB 3.0 interfészhez kell csatlakoztatnod.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 256 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 200 MB/s
Írási sebesség 90 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr, Tartós
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Kék

Méret & súly

Szélesség 54 mm
Magasság 23,3 mm
Hosszúság 11 mm
Tömeg 9 g
Kód:  DO095g6e
Termékszám:  CMFSL3X2-256GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20