Oldal frissítése

Corsair Voyager GS 256 GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager GS 256 GB


 Corsair Voyager GS 256GB

Stílusos design

 A stílusos alumínium-kiemelésekkel rendelkező cinkötvözetű pendrive-ot a gyors adatátvieteli sebességgel rendelkező USB 3.0 szabvány szerint készítették. A Voyager GS pendrive-ot a jó hírnévvel rendelkező Corsair gyártja. Nemcsak mindennapi használatra alkalmas, hanem terjedelmes dokumentumok és multimédiás adatok átvitelére is. Az  eszköz természetesen kompatibilis az USB 2.0 rendszerekhez.


Nagyfokú ellenállás

Voyager GS pendrive-ot azok számára tervezték, akik a minőségi és tartós eszközöket keresnek. A Corsair Voyager ellenáll a nagyobb igénybevételnek, a rázkódásnak és a vibrációnak akár 40 G-ig. A pendrive a legújabb, USB 3.0 interfészen keresztül kommunikál a számítógéppel, és a legtöbb rendszeren nem szükséges meghajtót telepíteni.

 Corsair Voyager GS 256GB

 Corsair Voyager GS 256GB

Nagy sebességű adatátvitel

Ha nagy mennyiségű adatátvitelre van szüksége, valószínűleg már tapasztalta, hogy az USB meghajtók nagyon kényelmes megoldást jelentenek, de soha nem olyan gyorsak, mint szeretné. Az USB 3.0 azonban változtat a játékszabályokon. A Voyager GS  290 MB / s olvasási sebességgel és  akár 270 MB / s írási sebességgel rendelkezik. 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 256 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 290 MB/s
Írási sebesség 270 MB/s

Működés és funkció

Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Szürke

Méret & súly

Szélesség 29 mm
Magasság 11 mm
Hosszúság 79 mm
Tömeg 64 g
Kód:  DO093m5
Termékszám:  CMFVYGS3B-256GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20