Oldal frissítése

Corsair Voyager GO 64GB

4,3 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager GO 64GB

Az innovatív Corsair Voyager GO flash meghajtó megkönnyíti az adatok átvitelét Androidos mobil eszközök között. Nincs szükség semmilyen kábelre, a pendrive-ot közvetlenül a számítógépéhez vagy laptopjához csatalkoztathatja USB porton keresztül, az Androidos okoseszközeihez pedig Micro-USB segítségével. Használatával problémamentesen tud zenét, videókat vagy képeket áthelyezni számitógépe és okoseszközei között.
A  Corsair Voyager GO pendrive-ot memóriabővítésként is alkalmazhatja, így megspórolhatja egy nagyobb memóriájú telefon vásárlását.
Hagyományos vagy Mac számítógéphez az  USB 3.0 porton keresztül csatlakoztatható, USB 2.0-val nem kompatibilis. Viszont a pendrive másik oldalán elrejtve találunk egy  Micro-USB csatlakozót mobil eszközök használatájoz. Az eszköz támogatja az  USB On-The-Go programot, ami a gyors adatátvitelhez szükséges. A támogatott eszközök listáját megtalálja itt: http://www.corsair.com/otg-compatibility-list .
A csomagban a pendrive mellett találunk két cserélhető véget a Micro-USB csatlakozóra. A sárga és fekete színű végekkel egy pillanat alatt új külsőt varázsolhat az eszköznek. Miniatűr méretei (37 mm hosszú) ellenére 40 G-ig teljesen ütésálló. A pendrive-on működik a Plug-and-Play funkció és Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekkel is kompatibilis.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó Micro USB-B

Működés és funkció

Funkciók OTG
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 12 mm
Magasság 4 mm
Hosszúság 37 mm
Kód:  DO092m3
Termékszám:  CMFVG-64GB-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10