Oldal frissítése

Corsair Voyager 16 gigabájt

4,6 96 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager 16 gigabájt

Gumírozott strapabíróak flash meghajtó Corsair Voyager folytatja a feldolgozást minősége és megbízhatósága az elődje, az azonos nevű. A bevált kialakítás lehetővé teszi, hogy egy gumi védelem Corsair Voyager együtt bármilyen helyzetben félelem nélkül adatvesztés. Természetesen vannak fokozott vízállóság és ütésállóság akár 40 G.
Továbbá, flash meghajtó előnyöket kínál, mint az USB 3.0 nagysebességű írni és olvasni. Ez lehetővé teszi, hogy például néz nagy felbontású videókat közvetlenül a flash meghajtót másolás nélkül a merevlemezre. Azt is visszafelé kompatibilis az USB 2.0, így zökkenőmentesen csatlakozni a flash meghajtót a régebbi számítógépeken. Támogatja a Plug-and-play és működik Windows, Mac OS X és Linux telepítése nélkül vezetők.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 75 MB/s
Írási sebesség 18 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Tartós
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Fekete
Kód:  DO092b2
Termékszám:  CMFVY3A-16GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20