Oldal frissítése

Corsair VOID Surround Hybrid sztereó gamer

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID Surround Hybrid sztereó gamer

Élje át a legendás hangzásvilágot, az egyedülálló kényelmet és a maximális kompatibilitást. A Corsair gamer fejhallgatók univerzális csatlakozóval vannak felszerelve, így csatlakoztathatók a PlayStation 4, Xbox One és további mobileszközökhöz is. A csomag tartalmaz egy Dolby USB adaptert, amivel megtapasztalhatja az igazi játékélményt a számítógépén. Minőségi anyagokat használtak a gyártásnál, ami memória habból készült fülpárnákat és mikroszálas kialakítást eredményezett,  garantálva a teljes kényelmet akár végtelen órányi játék esetén is. Lenyűgöző dinamikatartományt, mély basszust és szikrázó magas hangokat produkál bármilyen játék során.

Legfontosabb jellemzői

  • univerzális kompatibilitás
  • minőségi anyagok
  • Dolby 7.1-es hangzás, PC adapter
  • Maximális kényelem hosszú játékidőre is
  • Megbízható mikrofonos kommunikáció 

Kényeztesse magát a lenyűgöző hangzással

A mobil eszközök és konzolok összekapcsolhatóságának köszönhetően a fejhallgatók elképesztően kiváló hangzást nyújtanak sztereó módban. Miután csatlakoztatja a fejhallgatót a számítógépéhez a 7.1 -es Dolby adapterrel, első osztályú élményben lesz majd része: teljesen magával ragadja majd a játék, és fejhallgatót le se akarja majd venni a fejéről. A kommunikáció a csapattársaival soha nem volt ennél jobb. A mikrofon elnyomja a külső zajokat  és kiemeli az Ön hangját, hogy mindenki tökéletesen hallhassa. Másik előnye, hogy kellően hosszú kábellel rendelkezik. 

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  UY015k1
Termékszám:  CA-9011144-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20