Oldal frissítése

Corsair VOID Gaming Wireless

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID Gaming Wireless

A vezeték nélküli Corsair VOID Gaming fejhallgató 7.1 surround hangzást biztosít, anélkül, hogy drága hangkártyát kellene beszerezned. Egyszerűen csatlakoztasd a vevőt a számítógép USB-portjához, és száguldj a kiváló reprodukciójú hullámokon, pont úgy, ahogy a játék készítői megálmodták. A fejhallgató kompatibilisek az InfoMic LED és a CUE vezérléssel, amelyek alkalmasak arra, hogy a konzolra vagy a mobilkészülékre csatlakozzanak.

Lenyűgöző hang

A masszív 50 mm-es konverter jelentősen csökkenti a kisebb átmérőjű fejhallgatóval járó torzítást. Ezért pontosabb hangminőséget kapsz, különösen az olyan fontos effektek, mint a robbanások és lövöldözés esetén. Sokkal tisztábban, részletesebben hallhatod a hangokat, a 3D hangzással pedig jelentős versenyelőnyhöz jutsz.

Hallgass kényelmesen és RGB háttérvilágítással

Az extra széles és extra mély kagylók nemcsak kiváló reprodukciós minőséget, hanem maximális felhasználói kényelmet is biztosítanak. A membrános habpárnák mikroszálas külsőt kaptak, nagyon kényelmesek és lehetővé teszik a szoros illeszkedést, ami bármilyen felhasználói igényt kielégít, és akár órákon keresztül játszhatsz anélkül, hogy észrevennéd, hogy rajtad van. És mindezt a 16 órás üzemidejű akkumulátorral bármikor meg is teheted.  
Vonzó az eredeti háttérvilágítás is 16,8 millió színnel. A mellékelt CUE szoftveralkalmazás segítségével pedig saját magadnak választhatod ki a színeket.

Merülj el a játékban

A körkörös tervezés blokkolja a háttérzajt, lehetővé téve, hogy csak a játékra koncentrálj. A háttérzaj kiküszöbölésére irányuló irányító mikrofon hangolása tökéletesen érzékeli a hangod, és egyértelműen átadja a többi csapat tagjának, a háttérben nemkívánatos zajok nélkül. A kagylók rugalmas forgócsuklón találhatók, így könnyen mozgatható, ha nincs használatban.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  UY015v5
Termékszám:  CA-9011132-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15