Oldal frissítése

Corsair VOID gamer USB fehér

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID gamer USB fehér

A Corsair Void gamer fejhallgatója 7.1-es térhatású hangzást biztosít anélkül, hogy drága hangkártyákba kellene beruháznod. Csak egyszerűen dugd be számítógép USB portjába és hagyd, hogy a kiváló hangzás magával ragadjon, pont úgy, ahogyan a számítógépes játékok háttérzenéinek alkotói azt megálmodták. A fejhallgatók emellett CUE InfoMic LED vezérlés funkcióval is rendelkeznek, aminek köszönhetően kompatibilisek a játékkonzolokkal és mobiltelefonokkal is.

Lenyűgöző hangzás

A masszív 50 mm-es átalakítók jelentősen csökkentik a torzítást, ami gyakori jelenség a kisebb átmérőjű fülhallgatók esetében. Élethűbb hangzást biztosít, különös tekintettel az olyan fontos effekteknek, mint a lövések és a robbanások. A tisztább, 3D-s részletgazdag hangzás megkönnyíti a térbeli tájékozódást, ami pedig versenyelőnyt jelent bármely kihívás során. 

Kényelem és RGB háttérvilágítás

Az extra széles és extra mély fülhallgatók nem csak a kiváló minőségű hang reprodukciót eredményeznek, hanem maximális kényelmet is nyújtanak. A memóriahabbal párnázott mikroszálas anyag nagyon kényelmes viselet, mindamellett, hogy szorosan illeszkedik bármely felhasználó fejéhez. Ezzel a fejhallgatóval órákon át élvezheted a játékot anélkül, hogy folyamatosan azt éreznéd, hogy van valami a fejeden.

Nagy vonzerőt jelent továbbá az egyedülálló háttérvilágítása is, amely 16,8 millió szín lehetőségét kínálja. A mellékelt szoftver segítségével kiválaszhatod a neked szimpatkus színeket és az érdekes effektusokat.

Intenzív játékélmény, amely magával ragad

A fejet körülvevő fejhallgató kialakítása kizárja a környezeti zajt és így lehetővé teszi, hogy csak a játékra koncentrálhass. Az irányított mikrofon háttérzaj szűréssel tökéletesen igazodik a hangodhoz, így mindenféle zavaró zaj nélkül közvetíti azt a csapattársaid felé. Ezen kívül egy rugalmas, forgatható foglalatnak köszönhetően könnyedén cserélheted benne az elemeket, amikor az nincs használatban.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  UY015v1a
Termékszám:  CA-9011139-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20