Oldal frissítése

Corsair VOID Gaming Stereo

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID Gaming Stereo

A Corsair VOID Gaming Stereo fülhallgató teljes hangélményt nyújt anélkül, hogy egy drága hangkártyába kellene befektetned. Egyszerűen csatlakoztathatsz egy 3,5 mm-es portot, és élvezheted a hangzást úgy, ahogy az adott játékélmény alkotói tervezték. A fejhallgatók a CUE vezérlő funkcióval is kompatibilisek, amely alkalmassá teszi őket konzolokhoz vagy mobil eszközökhöz.

 

Lenyűgöző hang

A masszív 50 mm-es meghajtók jelentősen csökkentik a kisebb átmérőjű torzításokat. Ezeknek köszönhetően pontosabb hangminőséget kapunk, amit különösen hadi játékok effektjei során hallhatunk ki.  Tisztább, részletesebb hangzás által  komoly versenyelőnyre tehetsz szert.

Kényelem játék közben

A rendkívül széles és extra mély kagylók nem csak kiváló hangzást és minőséget, hanem maximális felhasználói kényelmet is biztosítanak. A mikroszálas bevonattal ellátott memóriahabok nagyon kényelmesek és szilárdan illeszkednek, ami tökéletesen illeszkedik minden felhasználóhoz. Ezzel a fülhallgatóval órákig tudsz majd játszani.

Merülj el a játékban

A körkörös kialakítás blokkolja a környezeti zajokat, és lehetővé teszi, hogy a játékra összpontosíts. A mikrofon tökéletesen rögzíti a hangod, és egyértelműen továbbítja a többi csapat tagjának háttérzaj nélkül. Az elemek könnyen cserélhetők a rugalmas forgó résznek köszönhetően.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  UY015v3
Termékszám:  CA-9011131-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20