Oldal frissítése

Corsair Vengeance C70, katonai zöld (Military Green)

4,6 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Corsair Vengeance C70, katonai zöld (Military Green)

A Corsair Vengeance C70 kiváló választás az igényes PC játékosok számára. Ellenálló acélból készült, és a felső részén található fogantyúknak hála egyszerűen elvihetjük egy LAN-party-ra. Alapesetben három 120 mm-es ventilátorral van ellátva, de támogatja további hét beszerelését, hogy megfeleljen a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Támogatja a vízhűtés hosszú, 240 mm-es radiátorainak beépítését is. Kettőnek is van elég hely, az egyiknek a fent, a másiknak lent. Az utóbbi fogadását a kivehető alsó merevlemezkeret teszi lehetővé.
A legkorszerűbb meghajtóhelyek
A Vengeance C70-et ellátták a legújabb USB 3.0 porttal, így a legmoderenebb alaplapok telepítésére született. Természetesen támogatja a 2,5"-es SSD meghajtók beszerelését is, mindezt új keretek és további megkötések nélkül. A játékosok biztosan értékelni fogják a maximális teret, ami lehetővé teszi szinte bármilyen hosszú videókártya elhelyezését. Új komponensek beépítésekor mindenki örülni fog, hogy az optikai meghajtóknál és a 3,5 hüvelykes bővítőhelyeknél ehhez nincs szükség szerszámra. A merevlemezek kereteit szintén könnyen el lehet távolítani, ami azzal együtt, hogy 90 fokkal elforgatták őket tovább egyszerűsíti a szerelést.
Számítógépek rajongóinak
A Vengeance C70 modell nagy előnye az exkluzív dizájn, amit még inkább kiemel az oldalfal színezett ablaka. Ennek köszönhetően akkor gyönyörködhet a beépített komponensekben, amikor csak akar. A kifinomult kábelkezelő megkönnyíti a zökkenőmentes légáramlást és a fejlett belső elrendezést. Ráadásul néhány másodperc alatt leveheti az oldalsó panel ablakát.
Műszaki adatok és specifikációk:
Általános:

Szín: fekete (Gunmetal Black)
Anyaga: acél
Típus: miditorony
Alaplaptípusok: ATX, micro-ATX

Meghajtóhelyek:
3 db 5,25 hüvelykes külső
6 db 3,5 hüvelykes, vagy 2,5 hüvelykes belső
Előlapi csatlakozók:
2 db USB 3.0
1 db fejhallgató kimenet
1 db mikrofon bemenet
Hűtőrendszer:
2 db 120mm-es ventilátor elöl a levegő beszívására
1 db 120 mm-es ventilátor hátul a meleg levegő kifújására
Támogatja további 7 ventilátor beépítését
Támogatja két 240 mm-es radiátor beépítését
Bővítőhelyek:
8x
Tápegység:
A házat tápegység nélkül szállítjuk (ATX hely a ház alján)
Egyéb:
Egyes komponenesek szerszám nélkül telepíthetőek
Nyílások a vízhűtésnek
Merevlemezek keretei 90 fokkal elforgatva
Videókártya maximális hossza: 320 mm
Méretek:
501 x 232 x 533 mm (Mé x Sz x Ma)

Kód:  UY008l2
Termékszám:  CC-9011018-WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05