Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Corsair RM850x - fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair RM850x - fehér

Az Amerikai Corsair cég kiváló alkatrészekkel látja el a piacot, de legfőképp az ATX számítógépes tápegységeivel sikerült kivívnia magának az elismerést, különösképpen ha 80 Plus Gold tanúsítvánnyal rendelkező modellről van szó, amelyik garantálja az akár 90%-os hatásfokot. Ahogy az összes többi Corsair tápegység, az RM850x is minőségi alkatrészekből és japán kondenzátorokból tevődik össze, aminek köszönhetően biztosítani tudja a stabil és tartós teljesítményt. A kondenzátorok 105 °C-ra lettek dimenzionálva, így még a legemberpróbálóbb időkben is helytáll.

A Corsair RM850x legfontosabb jellemzői

  • Precíz kialakítású tápegység, megfelelő megbízhatósággal
  • Elegáns fehér design
  • Hatékony energiafelhasználás - 80 Plus Gold minősítés
  • Csendes és nagyteljesítményű 135 mm-es hűtőventilátorral
  • Moduláris kábelezés

Hatékony teljesítmény

Az RMx sorozat a hatékonyságáról híres, ami a minimális hőfelesleggel egyenlő, a Zero RPM üzemmódnak köszönhetően pedig a ventilátor alacsony és közepes megterhelés alatt szinte nem is forog. A speciális tervezésű 135 mm-es ventilátor optimalizált propellerprofillal rendelkezik az alacsony levegőturbulencia és a szinte teljesen csendes üzem érdekében, még maximális fordulatszám esetében is. Természetesen a fordulatszám a hőmérséklet és a tápegység terheltsége függvényében szabályozódik.

Moduláris kialakítás

A lapos kábelek teljesen modulárisak, azaz elég csupán azokat bekötni, melyek használva is vannak. Ennek köszönhetően nemcsak helyet spórolhatunk, de a felesleges akadály hiányában biztosítani tudjuk a kedvezőbb légáramlást, ezáltal az alacsonyabb hőmérsékletet. A "moduláris tápegység" kifejezés ezesetben valóban tökéletesen modulárisat jelent, ugyanis a felhasználónak lehetősége adódik még a +12 V ágak elrendezésére is, azaz vagy egy erős ágból látjuk el az alkatrészeket, vagy pedig több függetlenből.

Maximális áramfelvétel:
+3,3 V / 25 A
+5 V / 25 A
+12 V / 70,8 A
-12 V / 0,8 A
+5 Vsb / 3 A

 

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 850 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
PCI express 6-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma 10×
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 180 mm (18 cm)
Tömeg 1,99 kg (1 985 g)
Kód:  UY006u1dBily
Termékszám:  CP-9020156-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20