Oldal frissítése

Corsair RM650i

5,0 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair RM650i

Hatékony és megbízható nagyteljesítményű tápegység, amely minden esetben gondoskodik a számítógépe helyes és megbízható tápellátásáról. A 80 PLUS Gold minősítésnek köszönhetően garantálni tudja, hogy még nagyobb terhelés esetén sem szökik fel az egekbe a villanyszámla. A csúcsminőségű alkarészek pedig biztosítják a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot és a stabil energiaellátást a számítógép alkatrészei részére.

A minél csendesebb üzem érdekében Zero RPM Fan Mode technológiával lett ellátva, így a ventilátor az alap felhasználás vagy kisebb megterhelés esetén áll, forogni pedig csak akkor kezd, ha már aktív hűtés szükségeltetik a magasabb teljesítmény esetében. Hőérzékelők vezérlik a ventilátor fordulatszámát, és gondoskodnak afelől, hogy ne forogjon gyorsabban a kelleténél. A tápegység még maximális megterhelés esetén is megőrzi a csendes mivoltát, ugyanis a ventilátor úgy lett tervezve, hogy minél kevesebb hangot adjon ki. Ezt szolgálják a speciális tervezésű propellerek, melyek minimalizálják a turbulenciát.

A csomagolás moduláris kábeleket tartalmaz, melyek gondoskodnak arról, hogy a számítógépében semmi felesleges dolog ne zavarjon be. A tápegységbe elég csupán azokat a kábeleket becsatlakoztatni, melyeket az alkatrészek energiaellátásához használni szeretnénk, a többit pedig nyugodtan a dobozban hagyhatjuk. A fekete színt és a lapos kialakítást főleg azok tudják majd értékelni, akiknek a számítógép belsejének designja is sokat számít.

 

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 650 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Passzív hűtés, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
PCI express 6-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 140 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 160 mm (16 cm)
Kód:  UY006s3a
Termékszám:  CP-9020081-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20