Oldal frissítése

Corsair Raptor HS30

3,9 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Raptor HS30

Szakmai Gaming Headset Corsair Raptor HS30 biztosítja tökéletesen éles hang. Az ábrázolásnak ellátás kiváló minőségű 40 mm-es neodímium mágneses jelátalakítóval rendelkezik, és erős basszus alapot. A bal héj csuklós irányított mikrofon, amely a precíz hangzás és hatékonyan megszünteti a környezeti zajokat. Könnyen meg azt, hogy az optimális helyzetbe szkennelés, valamint probléma nélkül, majd felemeli függőlegesen a héj, ha nincs rá szükség. A nagyobb kényelem fejhallgató hez párnázott fejpánttal, amely szintén méretezhető.
Kommunikációs fülhallgató számítógép végrehajtja minőségű fonott kábel 3,5 jack csatlakozók az optimális átviteli minőséget. Van is egy kábel vezérlőegység a hangerő és a némítás.
Műszaki adatok:
Fejhallgató:
Méret Drives: 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 KHz
Impedancia: 32 ohm
mikrofon:
Forgatás: irányított
Impedancia: 2200 ohm
Frekvencia: 100 Hz - 10 kHz
Érzékenység: -42 dB +/- 2 db
csatlakozás:
Kábel hossza: 2,7 m
Csatlakozó: 3,5 mm-es kettős Jacks
 

Kód:  UY014c
Termékszám:  CA-9011121-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05