Oldal frissítése

Corsair Neutron Series XT 240 gigabájt 7 mm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Neutron Series XT 240 gigabájt 7 mm

Ismert cég Corsair nem hagy kétséget afelől, hogy ő tudja, hogy nagyon érdekes darab hardvert. Különösen egy teljesen új sor Neutron XT maximális teljesítményt SSDčka a legjavából. Fent válasz garantál négymagos vezérlő Phison PS3110, amely felhasználja a nyolccsatornás interfész összekötő 19 tmf NAND flash chipek Toshiba A19. Az élettartam a modell pedig nagyon szép 124 TB a tárolt adatok. Többek között előnye többek között, ráadásul SmartFlush, amely jelentősen csökkenti a adatvesztés kockázatát.

A modell, amelynek kapacitása 240 GB és a teljesítmény egy másik bolygóról


A lemez készült 2,5 'helyzetben csökkentett magasságú e a 7 ??mm, így elfér akár kompakt ultrabooks vagy más kisebb eszközök. Jön egy adapter 9 mm helyzetbe, aminek köszönhetően úgy lehet elhelyezni a szabványos notebook. Tekintettel arra, hogy az SSD-k nem tartalmaznak mozgó alkatrészt, hogy tudja kezelni a sokk, rezgés és a hőmérséklet változik jobb, mint a hagyományos merevlemezek. Fontos, hogy az asztali számítógépek és notebookok elengedhetetlen.
Nagy modult jelent a mellékelt szoftver Corsair SSD Toolbox, amely egy nagyon felhasználóbarát felület. Ez lehetővé teszi a teljes megfigyelési lemez teljesítmény optimalizálását, valamint a klónozás vagy a teljes adatok törlését. Azt is tudja frissíteni a firmware-t a legújabb verzióra.

Kód:  DO102p2r
Termékszám:  CSSD-N240GBXT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20