Oldal frissítése

Corsair K65 RGB Rapidfire Cherry MX Speed - US

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair K65 RGB Rapidfire Cherry MX Speed - US

A K65 egy kompakt, mégis erőteljes, játékvezérlő billentyűzet, mechanikus kapcsolókkal a jétkos vagy bárki számára, aki helyet kíván megtakarítani az asztalon. Kisebb helet foglal a hátizsákban vagy kézitáskában, és több helyet biztosít az egérmozgáshoz. A billentűk szabványos elrendezésben és teljes méretben vannak jelen, de egy numerikus blokkot távolítottak el, ami rendszerint felesleges a játékok számára. Olyan lenyűgöző megjelenésű testet kapsz, amelyet aerodinamikus alumíniummal erősítek meg, alacsony súlya és nagy ellenállása, valamint a játék sikeréhez szükséges elemekkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt billentyűzet, játékra specializálódott
  • Tartós és könnyű formatervezés (repülőgépipar alumínium)
  • Extra sima és gyors érintésmentes hangzás (Cherry MX Speed)
  • A beépített memóriában tárolt egyéni makrók
  • Egyidejű többszörös billentyűleütés rögzítése (100% antighosting)
  • RGB háttérvilágítás (16,8 millió szín), választható intenzitással
  • Háttérvilágítás külön-külön állítható minden gombhoz
  • Azonnali RGB animáció
  • Amerikai billentyű elrendezés

Billentyűzetek a játékhoz

Játékok esetén a hosszú élettartamú Cherry MX kapcsolókat és a 100%-os anti-ghosting funkciót használva rögzítheti a billentyűleütéseket, még akkor is, ha egyszerre több billentyűt nyom meg. Hozzárendelheti a makró gombokat minden helyzethez, és tartsa őket készen. A beépített memóriának köszönhetően a funkciók készen állnak a feladatra.

Korlátlan háttérvilágítási testreszabhatóság

Mindegyik billentyű külön megvilágítással van felszerelve, így kiválaszthatja, hogy minden gomb megvilágításra kerüljön, vagy csak a kedvenc játékaik lejátszásához szükségesek legyenek fényesek. Mindegyik gomb 16 milliós színpalettából egyedi háttérvilágítást ad ki. A billentyűzet háttérvilágítása szintén állítható. Beállíthatja saját háttérvilágításának intenzitását.

Cherry MX Speed

A legerősebb jellemzője viszont a CHERRY MX csúcsminőségű mechanikus kapcsolók, amelyek akár 50 millió nyomást is elérhetnek. A Cherry MX Speed ??gombok egyedülálló hihetetlen válaszadási sebességgel rendelkeznek. Minimális erőre van szükség a lenyomásukhoz, és a kapcsolás ezredmásodperc alatt történik. A lineáris tulajdonságok nemcsak sima billentyűzetet biztosítanak, de a Cheery MX Red is alacsonyabb hangmagassággal rendelkezik. Ez sokoldalúbbá teszi őket, és mind a játék, mind a hosszú szövegek írására használható.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Multimédiás gombok

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 35,5 cm (355 mm)
Magasság 3,8 cm (38 mm)
Kód:  CO001c9n
Termékszám:  CH-9110014-NA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15