Oldal frissítése

Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX

Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX

Aknázd ki az ASUS ROG STRIX RTX 3090 3080 3070 grafikus kártyában rejlő teljes potenciált a Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX vízblokkal. A CNC megmunkálású nikkelréz konstrukcióval rendelkező blokk a kifinomult Corsair DOMINATOR PLATINUM stílusú kialakításával ragad magával. A hőátadás maximalizálása érdekében a Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX vízblokkban 50 sűrűn elhelyezett hűtőborda gondoskodik a hőátadásról. Az akril fedőlap és az átlátszó áramlási útvonal lehetővé teszi a látványos RGB megvilágítású hűtőközeg megtekintését. 

A Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX vízblokk legfontosabb jellemzői

  • Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX vízblokk az ASUS ROG STRIX RTX 3090 3080 3070 GPU-k hatékony hűtéséhez
  • CNC-megmunkálású rézszerkezet
  • Ötven hűtőborda
  • RGB megvilágított átlátszó áramlási útvonal

A Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX vízblokk monitorozása iCUE szoftverrel

A külön mellékelt CORSAIR iCUE RGB vezérlő és az intuitív iCUE szoftveres felület lehetővé teszi a Corsair Hydro X Series XG7 RGB STRIX vízblokk RGB-világításának vezérlését és szinkronizálását az összes iCUE-kompatibilis eszközzel. A CPU és a hűtőfolyadék hőmérsékletét is figyelemmel kísérheted, valamint beállíthatod a ventilátor és a szivattyú sebességét.


Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Vízhűtés
További tulajdonságok RGB háttérvilágítás, Vízhűtés
Kód:  UYxg7a3
Termékszám:  CX-9020013-WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05