Oldal frissítése

Corsair HX850i

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair HX850i


A Corsair HX850i igazán büszke a 92%-os hatásfokára. A tápegység elsődlegesen a nagyobb teljesítményt és tökéletes minősgéget igénylő felhasználóknak lett tervezve, ráadásul mindezt alacsony áron biztosítja. Kiváló megoldás a sokmagos processzorral és nagyteljesítményű videokártyával rendelkező hardcore számítógépekhez.


Egy tápegység teljes mértékben a mi irányításunk alatt

A Corsair HX850i a hozzá kapott kábellel egyenesen az alaplap USB portjához csatlakoztatható. Innentől kezdve már csak elég letölteni és telepíteni a Corsair Link Dashboard szoftvert, és máris megfigyelésünk és vezérlésünk alá kerül. Monitorozható a be- és kimenő teljesítmény, a hatékonyság, a ventilátorok gyorsasága és a belső hőmérséklet - mindez egyenesen az alkalmazáson keresztül a Windows operációs rendszerrel rendelkező számítógépek részére. Ha pedig Ön tabasztaltabb felhasználó, akkor lehetősége adódik a ventilátor sebességének és még számos más dolognak a beállítására.

Kivitelezés teljesen kompromisszumok nélkül

Kompromisszummentes kivitelezés


A Corsair HX850i 80 Plus Platinum tanusítvánnyal rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy kevesebb energiát fogyaszt, és jóval kevesebb hőt ad le, aminek köszönhetően nemcsak a pénztárcáját kíméli hosszútávon, de még a többi áramellátás alatt lévő alkatrészt is a számítógépben. Az extrém magas hatékonyságnak van még egy jelentős előnye: csendes üzem. A hőmérséklet függvényében regulált ventilátor alacsony terhelés alatt szinte nem is forog, ami örömhír minden csendkedvelő számára.


Csatlakozók kableáž

Csatlakozóhelyek a kábelezéshez

Moduláris kábelezés a maximális elégedettség érdekében

A teljes modularitás annyit jelent, hogy nem kell többé semmiféle kábelt a számítógépházban tartani, amire nincs szükség. A lecsatlakoztatható kábelek már első ránézésre is felkeltik a figyelmet a keskeny profiljukkal, ami maximálisan megkönnyíti az alaplap mögé rejtésüket. Az eredmény pedig egy jóval átláthatóbb szervezettség és egy máshoz nem is hasonlítható effektív hűtés.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 850 W
Formátum ATX
ATX verzió 2.4
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch, Zero RPM mode

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 92 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 6db
15-pines SATA csatlakozók száma 12×
Molex FDD 4-pin száma 12×
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 140 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 180 mm (18 cm)
Kód:  UY006t2
Termékszám:  CP-9020073-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05