Oldal frissítése

Corsair Gaming STRAFE Cherry MX Brown (US) Billentyűzet

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Gaming STRAFE Cherry MX Brown (US) Billentyűzet

Corsair billentyűzet elengedhetetlen eleme az alapvető számítógép felszerelésnek. Ez a márka híres a profi játékosok körében. Mechanikus billentyűzettel van ellátva, melyhez állítható háttérvilágítás is elérhető minden színben, így mindegy hogy nappal vagy este van mindig látni fogja a gombokat és kedve szerint állíthatja a színeit. Természetesen vannak benne olyan programozható billentyűk is amelyeket tetszése szerint beállíthat. Valamint ezek mellett multimédiás billenytűket is elhelyeztünk rajta így tökéletes zenehallgatáshoz is. Minden billentyűzethez külön led tartozik, így gombonként be tudja állítana innak színét. 

 

Legfontosabb jellemzői

  • Billentyűzet professzionális játékosoknak 
  • Mechanikus billentyűzet, nagy állóképességet
  • Különleges háttérvilágítás lehetővé teszi, hogy kiválassza minden egyes gomb színét.
  • Programozható gombok
  • Csatlakozás: USB

Dinamikus Háttérvilágítás 

Brilliáns háttérvilágítással rendelkezik, mely lehetővé teszi a gombok színének beállítását, melyet akár funkciói szerint is megtehetünk. 

Végtelen programozhatóság

A Corsair Utility Engine (CUE) lehetővé teszi a gombok beprogramozását, mely lehetővé teszi az eddigi lemgagasabb játékirányítást. A billenytűzet a tökéletes játék élményért lett kitalálva.  Usb kábellel lehet csatlakozatni a számítógéphez vagy akár a laptophoz is.  Usb nyílással is elvan látva melybe akár az egér Usb portját is be lehet dugni a lehető legjobb játékélmény eléréséért.

A komoly játékos

A legfontosabb egy játékos számára hogy billentyűzete strapabíró és megbízható legyen, mely semmilyen körülmények között sem hagyja cserben. Hála ennek a billentyűzetnek soha sem lesz olyan problémája hogy beragad egy gomb, vagy leesik. Csuklótámasszal van ellátva a könnyebb és egyszerűbb kezelés elérése érdekében. A gombok úgy lettek elhelyezve rajta, hogy ideális távolságban legyenek egymástól, és bármely prfo játékos meg legyen vele elégedve.

 

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

Kapcsoló típusa

Kapcsoló típusa Cherry MX Brown

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 44,8 cm (448 mm)
Magasság 4 cm (40 mm)
Kód:  CO001d4b2
Termékszám:  CH-9000094-NA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20