Oldal frissítése

Corsair Gaming MM600

5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Corsair Gaming MM600

A Corsair exkluzív egérpadja a modern technológiát ötvözi a kiváló megmunkálással. Így biztosít tökéletes játékélményt a kiváló csúszási tulajdonságokkal rendelkező termékeivel. A kétoldalú kialakítás lehetővé teszi, hogy minden játékstílusra megfelelő legyen egyetlen egérpad használata. Az egérpad egyik oldala puha felülettel bír, amely könnyen csúszik. A másik oldala pedig kitűnő irányítást és precíziót tesz lehetővé az egér mozgatása során.

Az egérpad 3mm vastag, repülőgépgyártásban használt alumínium vázzal rendelkezik, amely polimer felső rétegekkel van bevonva. A réteg közötti mikroszkopikus eltérések kifejezetten Corsair szenzorral szerelt egerekhez lettek kifejlesztve. Nem kell aggódnod az egérpad csúszkálása miatt sem. Minden sarok gumírozott borítással bír, amely mintegy leszögeli az egérpadot az asztalodra.
Műszaki adatok:

Anyaga:
Felső és alsó rétegek: polimer
Váz anyaga: 3mm vastag, repülőgépgyártásban használt alumínium

Méretek:
352 x 272 x 5 mm

Kód:  CO102f1
Termékszám:  CH-9000104-WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10