Oldal frissítése

Corsair Gaming H2100 Greyhawk

4,6 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Gaming H2100 Greyhawk

Wireless Headset Corsair Gaming H2100 szállít 7.1 surround hangzást anélkül, hogy fektessenek be drága hangkártyát. Egyszerűen csatlakoztassa a vevőegységet egy USB-portjához, és akkor csak használja csatornás hangot egy játék környezetben, pontosan úgy, ahogy a szerző célja. Je kompatibilní s jakoukoli hrou, která je opatřena stopou s 3D zvukem, a díky dokonalé prostorové lokalizaci vám usnadní cestu k vítězství.

lenyűgöző hang

Massive 50 mm átalakítók jelentősen csökkenti a torzítást, ami előfordulhat fejhallgatók felhasználásával kisebb átmérőjű. Köszönet nekik, akkor kap egy pontosabb hangvisszaadás különösen a fontos hatások, mint a robbanások, lövöldözés és hasonlók. Lesz többet hallani tisztán, további részletek a térbeli orientáció kap egy üdvözlő versenyelőnyt.

Szeánsz kényelem

Extra széles és extra mély kagylók nem csak a kiváló minőségű reprodukció, hanem maximális felhasználói kényelem. Rugalmasság memória hab bevonatú mikroszálas nagyon kényelmes és tápot is szűk, ami szintén tökéletesen alkalmazkodik az egyes felhasználók. Mivel a headset akkor csak képes játszani órákig gondolkodás nélkül, hogy mi van közvetlenül a fejét.

Intenzív merítés a játék

Körülvevő kivitel blokkok háttérzaj és lehetővé teszi, hogy koncentrálni a játék. Irányított mikrofon funkció csökkentett háttérzaj van hangolva tökéletesen lehúzták a hangját, és átadta neki egyértelműen a csapat többi tagjával, anélkül nem kívánatos zajokat a háttérből. Sőt, ez kerül a rugalmas rotary, így könnyen cserélje ki az elemeket, ha nem használja.

További információk:

Vezeték nélküli hatótávolság:
Akár 40 láb (12 méter)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  UY015k
Termékszám:  CA-9011136-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10