Oldal frissítése

Corsair Gaming H1500

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Gaming H1500

Corsair egy hagyományos márka a piacon. Ez a gyártó minőségi memória, SSD meghajtók, flash meghajtók és sok más termék, amelyek a magas színvonalú és kínálnak érdekes design. Most hozza a piacra egy új szerencsejáték fejhallgató képes reprodukálni surround hangzás 7.1

lenyűgöző hang

A hangszórók hajtja masszív 50 mm-es neodímium mágnessel, ami jelentősen csökkenti a torzítást. Hozzáteszik, így a füle kristálytiszta hangzás a tökéletes játékélményt. Ezek látszanak különösen fontos hatások, mint a robbanások, lövöldözés, és sok részletet, hogy támogatni fogja surround hangzás. Ez ad egy taktikai előnyt, különösen, ha hallja az ellenség, ahonnan helyzetben jön az utat.

Comfort tetején

Mivel a headset akkor csak képes játszani órákig gondolkodás nélkül, hogy mi van közvetlenül a fejét.Extra széles és mély kagyló kiváló reprodukció minősége és a maximális felhasználói kényelem.Tompítása memória hab és a borítóján mikroszálas nagyon kényelmes, és egy szűk, és az is tökéletesen alkalmas az egyes felhasználók. 

A néző vagy a játék

Zárt kialakításának köszönhetően kiszűri a külső zajokat, és lehetővé teszi, hogy koncentrálni a játék.Az irányított mikrofon funkció elnyomja a környezeti zaj van hangolva tökéletesen lehúzták a hangját, és átadta neki egyértelműen a csapat többi tagjával. Sőt, ez kerül a rugalmas rotary, így könnyen cserélje ki az elemeket, ha nem használja.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  UY015i
Termékszám:  CA-9011128-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20