Oldal frissítése

Corsair Force Series MP500 480GB

Kiegészítők a termékhez

Corsair Force Series MP500 480GB

 Az CONSAR Force -hoz tartozó MP500 SSD széria nagy teljesítménnyel rendelkezik, gyors rendszerfelállás gép indításnál, villámgyors adattovábbítási sebesség és mindent tartalmaz, amit megbízhatósági szempontból elvárnak. Az MP500 sorozat a kívánt alkalmazások villámgyors letöltését teszi lehetővé várakozási idő nélkül a fájl mérettől függetlenül, a nagytól a kis fájlokig, így Ön nagyban tudja növelni a saját hatékonyságát, amikor dolgozik vagy játékot játszik. Nincs több unalmas várakozási idő

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül erős SSD
  • Nagyon kompakt kialakítás
  • A lehető leggyorsabb interfész
  • Technológia az élettartam meghosszabbítására

A legújabb fejlesztésű NVME

A meghajtó a legújabb NVME adatátviteli felületet használja, amely a nagyteljesítményű, erős laptopokban, ultrabook-kokban és más asztali számítógépekben található meg és az adattovábbításhoz használják. Hála a közvetlen kapcsolatotot létesítő PCI Expressnek, lenyűgöző sávszélességet ér el. Az általánosan használt SATA 3 sebességével összehasonlítva, akár 4-szer gyorsabb is lehet, így a NVME egy reális lehetőséget ad a gyors adattovábbításra.

 
Kód:  DO104c3e
Termékszám:  CSSD-F480GBMP500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15