Oldal frissítése

Corsair Force Series LS 120 gigabájt 7 mm

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Force Series LS 120 gigabájt 7 mm

A Corsair Force LS Seriest egy kiváló SSD meghajtó, melyet remek teljesítmény és megfizethető ár jellemez. Köszönhetően 7 mm-es vastagságának, használható PC-kben, laptopokban és notebookokban, melyek támogatják a 2.5 inches formátumot. Bár a meghajtó SATA 3.0-ás csatlakozóval van ellátva, természetesen kompatibilis a SATA 2.0-val és SATA 1.0-val is a maximális alkalmazhatóság érdekében. 

A hagyományos mechanikus meghajtók percenként több ezres fordulatszámot érnek el. Az SSD nem tartalmaz mozgó alkatrészeket ezért jobban ellenál az ütésnek, rázkódásnak és hőmérsékletváltozásnak, amellett, hogy alacsonyabb az energiaigénye, valamint írási és olvasási sebessége is többszöröse mint a klasszikus HDD-knek.

A Corsair Force LS Series el van látva egy adatbiztonsági rendszerrel is, mely érzékeli az átvitel során bekövetkező esetleges hibákat, így megvédi fájljait a károsodástól. A meghajtó teljesen kompatibilis a Corsair SSD Toolbox okos alkalmazással, így folyamatosan értesíti a lemez állapotáról a S.M.A.R.T. szoftver segítségével. A hibák bekövetkezése közti átlagos működési idő (MTBF) 1,5 millió óra.

 

Kód:  DO102p1p2
Termékszám:  CSSD-F120GBLSB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10