Oldal frissítése

Corsair AX1200i

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair AX1200i


Corsair AX1200i az első asztali számítógépbe tervezett tápegység, ami egy digitális jelfeldolgozó processzorral (DSP) és a Corsair Link szoftverrel van felszerelve. Ez gondoskodik arról, hogy soha nem látott módon monitorozhassa és változtathassa a teljesítményt. A DSP működés közben optimalizálja a teljesítményt, hogy a kimeneti feszültségek csak szűk tűréshatáron belül maradjanak és a komponenseknek így stabil áramellátása legyen. Ezt a modellt a legigényesebb PC-rajongók számára tervezték, akik nem csak az árat nézik, hanem azt szeretnék, hogy a számítógépházban a legjobb táp legyen, ami jelenleg a piacon kapható - és a források szerint a tápegységek közül jelenleg az első számú a Corsair AX1200i.


Teljes mértékben az ön irányítása alatt a tápegység

A Corsair AX1200i-et a mellékelt kábellel közvetlenül az alaplap egyik USB-portjába csatlakoztathatja. Ezután csak töltse le és telepítse a Corsair Link Dashboard szoftvert és azonnal megkapja azt az egyedülálló képességet, hogy nyomon követheti és ellenőrizheti a tápot. Figyelemmel kísérhetjük a hálózati bemenetet és kimenetet, a hatékonyságot, a ventilátor sebességét és a belső hőmérséklet - mindezt a Microsoft Windows operációs rendszerben működő alkalmazáson belül. Ha ön egy fejlettebb felhasználó, akkor belekezdhet a ventilátor sebességprofilok vagy más lehetőségek beállításaiba.

Kivitelezés teljesen kompromisszumok nélkül

Kompromisszumok nélküli kivitelezés


A Corsair AX1200i 80PLUS Platinum tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy kevesebb energiát fogyaszt, és sokkal kevesebb hőt termel. Hosszú távon nem csak pénztárcáját kíméli, de a megbízható energiaellátás biztosításával meghosszabbítja a táplált komponensek élettartamát is. A rendkívül magas hatásfok hoz egy másik fontos előnyt is - a csendes működést. A ventilátor hőre változtatható sebességű, alacsony terhelés alatt nem forog egyáltalán, ami jó hír a csend szerelmeseinek.


Csatlakozók kableáž

A moduláris kábelek csatlakozói 

Moduláris kábelezés a maximális elégedettség elérésére

A tápegység teljes modularitása azt jelenti, hogy nem kell, hogy olyan kábel legyen a házban amelyet az adott pillanatban nem használ. A levehető kábelek első pillantásra megfogják a vékony kialakításukkal, hogy maximálisan megkönnyítsék elvezetésüket az alaplap mögé bújtatva. Az eredmény a ház sokkal jobb belső elrendezése ami segíti az összehasonlíthatatlanul hatékonyabb hűtést.

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 1 200 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Passzív hűtés, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 92 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma 16×
Molex FDD 4-pin száma 12×
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 140 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 200 mm (20 cm)
Kód:  UY005f3
Termékszám:  CP-9020008-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20