Oldal frissítése

Corsair 64 GB KIT DDR4 2400 MHz CL14 Dominator Platinum

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair 64 GB KIT DDR4 2400 MHz CL14 Dominator Platinum

CORSAIR Dominator Platinum memóriamodulok az igazi ínyenceknek az extrém teljesítmény és testreszabhatóság jegyében. Olyan asztali típusú munkaállomásokba és játékgépekbe tervezték, amelyek ki tudják használni a négycsatornás QuadChannel DDR4 memóriát. Különösen alkalmasak az új LGA2011 foglalatú processzorokhoz és chip platformokhoz, beleértve az Intel X99-et is.

A csomag tartalma összesen 64 GB kapacitású DDR4 memóriamodul, hihetetlen 2800Mhz-es működési frekvenciával, amelyek képesek csodálatos CL14-16-16-31 időzítést elérni. Támogatják az XMP 2.0 profilokat, amelyek lehetővé teszik a kompatibilis alaplapokkal az órajel enyhe megnövelését. Minden modul újszerű DHX alumínium bordás passzív hűtéssel rendelkezik, amely tökéletesen elvezeti a hőt és kiváló stabilitást biztosít még a modulok órajelének tuningolása mellett is.

Egy divatos fejlesztés a Corsair Link technológia, amellyel könnyedén nyomon követhető a hőmérséklet, vagy változtatható a világítás. A Corsair Link Commander a belső USB-re csatlakozik és komplett áttekintést nyújt a kompatibilis komponensekről. A rosszul szellőző vagy túl magas belső hőmérsékletű gépházakban instabilitás léphet fel magasabb hőmérsékleteken. A rendszer bővíthető legfeljebb 5 ventilátor vezérlésére, vagy három hőmérséklet-érzékelő részletes információinak összegyűjtésére. Ez a rendszer kompatibilis gépházakkal, tápegységekkel, vezérlőpanelekkel és hűtőkkel, köztük a Corsair Hydro vízhűtés vezérlésével is.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 64 GB
A csomagban található modulok száma 8 db
A szett a következőkre alkalmas Quad-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL14

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés
Kód:  DO717d
Termékszám:  CMD64GX4M8A2400C14

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15