Oldal frissítése

Corsair 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Vengeance LPX piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Vengeance LPX piros

Corsair Vengeance LPX Kit egy négy, nagy teljesítményű memóriából álló kit, melyben a modulok kiváló minőségű alumínium hűtőbordával vannak felszerelve a gyors hőelvezetés érdekében. A memória számítógépekben való használatra lett tervezve, az alacsony profilú kialakításnak köszönhetően a kisebb számítógépházakba is könnyedén beszerelhető (Mini-ITX, Micro ATX).
Az Intel XMP 2.0 technológia segítségével a memória automatikusan tuningolható. Ennek köszönhetően, elsősorban a számítógépes játékosok, a maximum teljesítményt tudják kihozni ebből a kitből A modulkészlet alkalmas a négy- és kétcsatornás módban való futtatásra is. A Corsair Vengeance LPX memóriák ezenfelül figyelemreméltó kinézettel rendelkeznek és számos színben is elérhetőek. 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 32 GB
A csomagban található modulok száma 4 db
A szett a következőkre alkalmas Quad-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 666 MHz
Időzítés CL16

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők Low Profile, Passzív hűtés, XMP
Kód:  DO712j
Termékszám:  CMK32GX4M4A2666C16R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20