Oldal frissítése

Corsair 16GB KIT DDR4 3300MHz CL16 Dominator Platinum

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair 16GB KIT DDR4 3300MHz CL16 Dominator Platinum

A Corsair Dominator Platinum modellsorozata a legfejlettebb és a legnagyobb teljesítményű DDR4 típusú memóriamodulok közé tartozik. A luxus készletben megtalálható a négy darab 4 GB-os memóriamodul, amelyek szabadalmaztatott Corsair DHX technológiával rendelkeznek. Még egy nagyteljesítményű konfigurációban is tartható velük az alacsony hőmérséklet.

A rendszermemória a nagy teljesítményre és az overclockingra lett tervezve az Intel X99-es alaplapjaihoz. Minden memóriamodul színtiszta alumínium hűtőbordával felszerelt a gyorsabb hőelvezetés érdekében, és egyenként tesztelve is lettek a teljesítményt illetően. A maximális hűtőhatás érdekében lehetőség van a KIT-re egy Dominator Airflow Platinum ventilátor telepítésére. Hála a Corsair tapasztalatának és az élettartam garanciának, erre a memóriamodulra mindenki megbízhatóan támaszkodhat a fanatikus gamerektől kezdve egészen a high-end rendszerekig.

A Corsair Dominator Platinum rendszermemóriák 3300 MHz (PC4-26400) frekvencián dolgoznak 16-18-18-36 időzítéssel és 1,35 V feszültségen. Az overclocking rendkívül egyszerű és problémamentes, hála az XMP 2.0 technológia támogatásának. A KIT alkalmas a dual channelben vagy a quad channelben való munkához. A modulok összedolgoznak a Corsair Link rendszerrel a hőmérséklet monitoringja és a PWM ventiklátorok vezérlése érdekében közvetlenül a Windows rendszerből.

Legfontosabb jellemzők

  • 16-18-18-36 időzítés 1,35 V-on
  • XMP 2.0 a hibátlan és automatikus overclocking érdekében
  • Kompatibilitás az Intel X99 platformmal és az Asus X99 Rampage V Extreme-mel
  • Több színváltozat lágy rendszerileg állítható LED-es világítással

A csomagolás tartalma
4× 4 GB memóriamodul
1× Dominator Airflow Fan ventilátor

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 4 db
A szett a következőkre alkalmas Quad-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 3 300 MHz
Időzítés CL16

Interfész

Feszültség 1,35 V
Egyéb jellemzők Aktív hűtés, XMP
Kód:  DO715m
Termékszám:  CMD16GX4M4B3300C16

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15