Oldal frissítése

Corega

Corega tabletták és rögzítő krémek

Corega termékek az erős és friss műfogsorért

A Corega műfogsorápoló termékek a kényelmes és megfelelő szájhigiéniára összpontosítanak, ezért a teljes vagy részleges műfogsort és fogszabályzót viselők számára kiváló választásnak bizonyulhatnak. Az országban a 40 év feletti korosztályban 5* emberből 1-nek van műfogsora, ami azt jelenti, hogy a Corega termékek számtalan embernek próbálják megkönnyíteni az életét. A Corega műfogsorrögzítőket úgy tervezték, hogy a műfogsor egész nap a helyén maradjon, így kényelmesen és gondtalanul érezheted magad. Ez segít növelni a magabiztosságot minden mosoly vagy étkezés alkalmával. Ráadásul a Corega tisztító tabletták tisztán és frissen tartják műfogsorodt, bármit is csinálsz.

Corega fogrögzítők

Corega Perfect Fixation műfogsor krémek

A Corega rögzítő krémek 3D rögzítést biztosítanak a műfogsoroknak, azaz mindhárom irányban biztonságosan tartanak. Ez a tömítés segít megakadályozni, hogy az ételmaradékok behatoljanak a műfogsor alá, így jobban élvezheted kedvenc ételeid. Értékelni fogod a harapóerő növekedését és a rágás hatékonyságának általános javulását. A műfogsor egész nap kitart, és aggodalom nélkül nevethetsz akár hangosan is. A kínálatban megtalálod a Corega fixáló krémeket ízesítés nélkül vagy friss mentolos ízben is. A precíziós fúvóka segít a tökéletes tömítés biztosításában, lehetővé téve a fixáló krém felvitelét a műfogsor széle körül.

A Corega fixáló krémek használatának számos előnye van

Miért használd a Corega fixáló krémeket? Garantálják műfogsorod 12 órás rögzítését, és segítenek egy párnázó réteget létrehozni az íny és a műfogsor között. Ezáltal íny maximális kényelme biztosított, és enyhül a műfogsorok által okozott nyomás. A Corega fixáló krém precíz fúvókája segít a tökéletes tömítés biztosításában, lehetővé téve a krém felvitelét a műfogsor széle körül. Emellett mesterséges színezékektől, aromáktól és cinktől is mentes.

Corega műfogsor rögzítő krém
Corega műfogsor tabletták

Corega tisztító tabletta a tiszta és friss szájért

Ha mélytisztításra vágysz, de nem szeretnéd éjszakára áztatni műfogsorodat, a Corega antibakteriális tabletta a megfelelő termék számodra. 3 perc alatt kifejti hatását*, és elpusztítja a szagokat okozó baktériumok 99,9 %-át**. A tiszta és friss száj magabiztosságot ad. Mivel a műfogsor körülbelül 10-szer puhább, mint a természetes fogak, a Corega tabletták nem abrazív formula mélytisztító hatásúak. Ha betartod a használati utasítást, a tabletta segít eltávolítani még a makacs foltokat is, és csökkenteni a lepedéket.

* Amikor áztatás laboratóriumi vizsgálatok.


** Több baktériumot öl meg, mint bármely más fogkrém. A hagyományos fogkrémnek a speciális antimikrobiális hatóanyagokat nem tartalmazó fogkrémet tekintik.

Corega Pro Cleanser fogszabályozó tabletták

A Corega Pro Cleanser Orthodontics kivehető fogszabályzó tisztító tablettákat is kínálunk a foltok és a nem kívánt elszíneződések eltávolítására, valamint a fogszabályzó eredeti színének visszaállítására. Formulájának köszönhetően elpusztítja a szagokat okozó baktériumok akár 99,9 %-át, és a Crystal Clear technológiával tökéletesen tisztán tartja a fogszabályozót. Ráadásul kíméletes az anyaghoz is. Használhatod a szájvédők tisztítására is, beleértve a sportfogvédőket is.

*IQS Corega Tracking felmérés, 07/2017, 40-79 éves korosztály.


A Corega műfogsorápoló tisztító tabletták és a Corega műfogsorrögzítő krémek orvostechnikai eszközök. Kérjük, használat előtt figyelmesen olvasd el a használati utasítást.

Paraméterek módosítása
14 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20