Oldal frissítése

CONCEPT VA0040

4,8 12 értékelés
23 490 Ft

CONCEPT VA0040

A Concept VA0040 vákuumfóliázó gép nagyszerű segítség különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozásához. A élelmiszerek megőrzik vitamintartalmukat, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszítik el ízük vagy aromájuk. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye nem csak az ételek frissességének és állagánakmegőrzése, de a jobb tárolhatóság is, mivel ezek nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A csomagban 10 zacskót és egy praktikus vágókést találsz. 4 üzemmód közül választhatsz, amelyek saját gombbal rendelkeznek. A Vacuum & Seal funkciót az automatikus vákuumozáshoz alkalmas, a Seal funkciót a zacskók lezárásáhozhasználhatod, míg a Dry/Moist funkció lehetővé teszi az ételek szárítását és a felesleges nedvesség elvezetését. A Concept VA0040 vákuumozó gép két típusú nyomást kínál - Normal és Turbo.


4 üzemmód

Száraz és nedves ételekhez

10 zacskó a csomagban


A Concept VA0040 vákuumozó legfőbb jellemzői

 • A vákuumozó megakadályozza a levegő bejutását
 • Az étel megőrzi friss ízét és aromáját
 • 4 üzemmód, amelyek saját gombbal rendelkeznek
 • Alkalmas száraz és nedves ételekhez
 • A csomagban 10 zacskót és egy vágókést találsz
 • Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban
 • Nagyszerű a húspácolás vagy a sous-vide felgyorsításához
 • Könnyű kezelhetőség a a megfelelő működési mód kiválasztásával
 • Funkció az automatikus elszíváshoz
 • A fóliát a Seal funkcióval zárhatod le
 • A Concept VA0040 vákuumozó választható nyomással rendelkezik- Normal és Turbo
 • Tartály a fennmaradó nedvesség számára 
 • LED gomb megvilágítás

Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban a Concept VA0040 vákuumozó gépnek köszönhetően

A Concept VA0040 vákuumfóliázó nagyszerű segítség a különböző ételek vákuumozásához, amelyek ennek a remek módszernek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását az ételekben, amelyek így megőrzik a szervezet számára előnyös anyagokat és vitaminokat. Az ételek friss ízüket ésaromájukat is megőrzik, mintha csak frissen hoztad volna őket a piacról vagy az üzletből. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye a jobb tárolhatóság is, hiszen nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, ha fel kell gyorsítanod a hús pácolását, vagy ételeketszeretnél készíteni sous-vide technikával. A Concept VA0040 vákuumozó gép csomagjában 10 zacskót és 1 vágókést találsz. 

A Concept VA0040 vákuumfóliázó 4 módot kínál az egyszerű működtetés érdekében

A praktikus 4 üzemmódnak köszönhetően a száraz és nedves ételeket tetszés szerint kezelheted. Minden funkciónak megvan a saját gombja a Concept VA0040 készüléken, így a vezérlés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomjd meg a kívánt üzemmódot, és meg is vagy!

Seal funkció az automatikus elszíváshoz

A Concept VA0040 vákuumfóliázó speciális Vacuum & Seal funkcióval rendelkezik, amelyet a zacskók automatikus levegő elszívására és az azt követő lezárásra használhatsz.

Zárd le a zacskókat a Seal funkcióval

A Concept VA0040 vákuumozó Seal funkciója a fólia lezárására szolgál. Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, csak lezárja a tasakokat.

Száraz és nedves ételek vákuumozása

Ha száraz vagy nedves ételeket szeretnél vákuumozni, akkor a Dry/Moist funkciót használd. A Concept VA0040 vákuumfóliázó gép praktikus tartállyal rendelkezik, amelybe az ételből visszamaradt nedvesség kerül.

A Concept VA0040 vákuumfóliázó különböző nyomást kínál

A Concept VA0040 vákuumozó gép a levegő kiszívásához kétféle nyomást használ. A NORMAL nyomás a puha ételek és tárgyak vákuumozásához alkalmasHa olyan ételt szeretnél vákuumozni, amely nem bomlik le nagyobb nyomás által, javasoljuk a TURBO mód használatát. 

További információk:

Méretek: 38 x 15 x 6 cm
Vákuum nyomás: 0,7 bar
Szín: rozsdamentes acél fekete részletekkel
Energiafelhasználás: 120 W
Feszültség: 220 - 240 V

Kiegészítők:

5 db 22 x 30 cm-es zacskó 
5 db 28 x 35 cm-es zacskó 
Vágókés


Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége 35 cm
Teljesítmény 120 W
Funkciók Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), Automata
Tulajdonságok LED-jelző
Csomag része Vágókés, Zacskók

Méret & súly

Szélesség 38 cm
Magasság 6 cm
Mélység 15 cm
Tömeg 1,55 kg
Kód:  CONVA840
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VA0040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10