Oldal frissítése

Concept OV2000 Perfect Air

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept OV2000 Perfect Air

Páramentesítő Concept OV2000 Perfect Air Lifestyle

A nagyszerű Concept OV2000 Perfect Air páramentesítő kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, ezzel jóval egészségesebb életkörnyezetet teremt. Párátlanítás közben tisztítja is a helyiség levegőjét. Ezen kompakt, Concept által készített készüléket 120 m2 -es garázsba és lakásba javasoljuk. Kiváló teljesítményét 20 l/nap párátlanító kapacitása is igazolja. 5,5 l űrtartalmú tartályának hála, rendszeres használat mellett sem igényel gyakori figyelmet. 47 dB zajszinttel annyira halk, hogy akár egész nap bekapcsolva lehet hagyni.

A minőségi Concept OV2000 Perfect Air páramentesítő főbb jellemzői

  • Légtisztító és páramentesítő készülék egyben
  • Párátlanító kapacitás: 20 l/nap
  • Maximális szobaméret: 120 m2
  • Víztartály űrtartalma: 5,5 l
  • A dizájnos Concept által készített párátlanító egyéb funkciói: légtisztítás, teljesítményszabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás
Páramentesítő Concept OV2000 Perfect Air Jellemzők/technológia
Páramentesítő Concept OV2000 Perfect Air Jellemzők/technológia

A csodás Concept OV2000 Perfect Air páramentesítő további hasznos funkciói

A megbízható teljesítményű Concept OV2000 Perfect Air időzítővel rendelkezik, mely segítségével saját igényed alapján határozhatod meg a gép bekapcsolásának időpontját. A teljesítmény emelhető, vagy csökkenthető, ezzel is vezérelve a készülék energiafogyasztását, valamint zajszintjét. Hogyha hideg helyiségekben is szeretnéd használni a párátlanítót, rendelkezésedre áll az úgyn. Anti-Freeze funkció, mely megakadályozza a berendezés befagyását. A páramentesítő szinte azonnal leáll, amikor a víztartály megtelt. Természetesen áttekinthető beépített kijelzővel is felszerelték.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 120 m2
Tartály térfogata 5,5 l
Maximális zajszint 47 dB
Tömeg 14,5 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás
Kód:  CONOV200
Termékszám:  ov2000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15