Oldal frissítése

CleanMate QQ2R

4,2 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CleanMate QQ2R

A CleanMate QQ2R robotporszívó egy 3-fázisú tisztítórendszerrel van felszerelve, ennek segítségével tisztít, valamint UV fénnyel fertőtlenít és pusztítja a baktériumokat. A munka befejezése után az egység magától közelíti meg a töltőegységét, ahol a töltés mindössze 3 óráig tart. A szabadalmaztatott vákumos rendszer biztosítja a tökéletes tisztaságot a lakás bármely pontján, legyen szó bármilyen felületről. Beépített érzékelői segítségével a porszívó képes megakadályozni a lépcsőkről való leesést. A gép mosható portartállyal, valamint egy illatszerhez való rekesszel is rendelkezik, mely egy kellemes kísérőeleme a kis házi segítő tevékenységének. A távirányító kényelmessé és lehetővé teszi, hogy minden egyéb szükséges funkciót beállítson, segítségével bármelyik egyedi módot kiválaszthatja. A CleanMate porszívó egy szabadalmaztatott tisztító rendszert használ, amely a legnagyobb számú mozgás-móddal rendelkezik. E rendszer garantálja az egyes felületek tökéletes lefedettségét.

A porszívó előnye mindössze 9 cm-es magassága, amely lehetővé teszi az alacsonyabb bútorok alatt való tisztítást is. A forgó kefe, szilikon alkatrészek és a gép kiváló szívóképességének kombinációja tökéletesen tisztítja lakását a portól, szennyeződésektől, vagy épp az állatszőrtől. Különleges 4-küllős oldalkeféje alapos munkát végez a porral, legyen az a sarkakban, a falak vagy a bútorok mentén. A porszívó UV fertőtlenítő fényt használ, amely elpusztítja a padlón található atkákat és baktériumokat. A por és más szennyeződések befogadására a porszívó belsejében egy átlátszó tartály van elhelyezve, amely könnyen üríthető, ráadásul vízzel egyszerűen és higiénikusan tisztítható. Optikai szenzorai segítik a robotporszívót a tér akadályainak észleléséhez és rögzítéséhez. A CleanMate porszívó egy vérbeli kis segítő, nagy teljesítménnyel!
Műszaki adatok:
Fogyasztás:
25 W
A portartály térfogata:
0.5 l


Szín:
piros
Zajszint:
79 db
Magasság:
9 cm
Porszívó típusa:
robot
Kialakítás:
porzsák nélküli, tartállyal ellátott
Akkumulátor:
NiMh. 2500 mAh
Menetidő:
80. perc:
Akkumulátorok száma:
1
A legfontosabb előnyök:

  • hatékony, 3 fázisú padlótisztítási lehetőség
  • szabadalmaztatott tisztítási algoritmus
  • fertőtlenítő UV fény
  • Érzékelők lépcsőn való leesés ellen
  • mosható portartály
  • illatszernek való rekesz
  • távirányító
  • Automatikus töltőállomás
  • tisztító üzemmódok: Auto, Spiral, Bounce, Along wall, S shape, Polygonal
  • Töltésis idő - 3 óra

A csomag tartalma:
1x robot porszívó CleanMate® QQ-2
1x töltőegység
1x akkumulátor
1x gyorstöltő
2x porszűrő
1x távirányító
1x cseh és szlovák utasítások

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Ni-MH
Töltési idő 2,94 óra
Működési idő 68,63 perc

Porszívó típus

Zaj

Zajszint 79 dB

Szín

Szín Piros
Kód:  IC220b
Termékszám:  8594072210006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05