Oldal frissítése

CLEAN IT

CLEAN IT tisztítószerek

CLEAN IT: gyors és megbízható tisztítás

A CLEAN IT a berendezéseid számára a környezetbarát tisztítószereinek segítségével hatékony tisztítást garantál. Ezek a termékek biztosítják az összes elektronikai eszköz alapos ápolását, aminek köszönhetően azok tökéletes állapotban maradnak. Szerezz be praktikus tisztítókészleteket, hogy minden szükséges dolog kéznél legyen.

CLEAN IT sűrített levegő

A CLEAN IT nem hagy foltot

A CLEAN IT sűrített levegős termékei lehetővé teszik az apró szennyeződések, például a por és a pöttyök eltávolítását még a nehezen hozzáférhető helyekről is. Ezt a tisztítószert használhatod például a billentyűzet vagy a fényképezőgép lencséinek tisztítására. A sűrített levegő adagolása szabályozható, így nem áll fenn a túl nagy nyomás okozta robbanás veszélye.

A CLEAN IT elbánik a szennyeződésekkel

A monitorok, tévék, laptopok és okostelefonok rendszeres tisztítása elengedhetetlen. A CLEAN IT termékek ezt is biztosítják. A tisztítóoldat, hab vagy nedves törlőkendők megtisztítják készülékeid különböző felületeit, és megszabadítják őket az ujjlenyomatoktól, zsírtól és szennyeződésektől. Az antisztatikus kezelés ezután megakadályozza a szennyeződés újbóli lerakódását is.

CLEAN IT felületek tisztítása
CLEAN IT törlőkendő

Töröld le a port a CLEAN IT törlőkendővel

Tükörfényes képernyőt szeretnél? A CLEAN IT tisztítókendő puha mikroszálas anyagból készült. Gyengéden gondoskodik mindenféle képernyőről, de a műanyag vagy üvegfelületekről is. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és megszabadít minden szennyeződéstől és portól. Ráadásul a CLEAN IT törlőkendők nem mennek tönkre, még akkor sem, ha a csomag nincs visszazárva. A törlőkendők az eszközökhöz a végtelenségig kíméletesek.

Paraméterek módosítása
15 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15