Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CLEAN IT sűrített levegő 600 ml

4,6 1 307 értékelés
2 490 Ft

CLEAN IT sűrített levegő 600 ml

CLEAN IT 600 ml sűrített levegő por és szennyeződés eltávolításához

A CLEAN IT 600 ml sűrített levegő rendkívül hatékony tisztítószer, amely ráadásul környezetbarát is. A sűrített gázpermet megtisztítja a nehezen hozzáférhető helyeket a portól és szennyeződésektől. Használhatod a billentyűzeten található szennyeződések kifújására vagy mobiltelefonok és tabletek tisztítására is. A L'Oréal fehér fúvóka a piacon kapható fúvókák közül a legnagyobb fúvóka nyomást biztosítja, miközben lehetővé teszi a permet intenzitásának változtatását.

CLEAN IT 600 ml sűrített levegő

Gyorsan és megbízhatóan tisztít

A CLEAN IT 600 ml sűrített levegő biztosítja az elektronikus eszközök (PC-k, laptopok, billentyűzetek, CD/DVD/Blu-ray meghajtók, nyomtatók) és optikai eszközök (fényképezőgépek, objektívek) érzékeny vagy nehezen hozzáférhető területeinek tisztítását. A CLEAN IT sűrített levegő adagoló spray-vel rendelkezik.

CLEAN IT 600 ml sűrített levegő

A CLEAN IT 600 ml sűrített levegő használata

A CLEAN IT 600 ml-es sűrített levegő szelepét tartsd függőlegesen, ne döntsd meg. A tartályhoz rögzített cső segítségével pontosabban célozhatod meg a fújt levegő áramlását és maximalizálhatod annak nyomását. A gázt csak rendeltetésszerűen használd. Használat előtt permetezz egy rövid adagot nyitott területre. Ne felejtsd el kikapcsolni a tisztítandó berendezés áramellátását a spray használata előtt. A tartály használat után hideg lesz.

A CLEAN IT 600 ml sűrített levegő fő előnyei

CLEAN IT 600 ml
  • Sűrített levegő irányítható csővel
  • Eltávolítja a port és a laza szennyeződéseket
  • Változtatható szórásintenzitás
  • A legmagasabb minőség Európa legnagyobb aeroszolgyárából
  • Sűrített levegő mennyisége: 600 ml
  • Összetevők: propán, bután
  • Nyomás: 15 bar
  • Gyúlékonyság: Gyúlékony
Kód:  JD790b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CL-104

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15