Oldal frissítése

CLEAN IT NEW JERSEY

4,4 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLEAN IT NEW JERSEY

Čistící utěrka CLEAN IT NEW JERSEY
 

Tisztítás könnyedén

A NEW JERSEY mikroszálas törlőkendő, amely aktívan véd a baktérium ellen, elegáns eszköz a digitális berendezések tisztításához. Könnyedén eltávolítja az összes szennyeződést, az ujjlenyomatot, zsír- és egyéb foltot. Nincs szükség semmilyen más vegyszerre a tisztításhoz.

Smartphone, tablet a jiná zařízení
 

Így megy ez

Veszünk egy nagyon jó okostelefont vagy vadiúj táblagépet, és azonnal viszontagságoknak vannak kitéve. Minden és mindenki, amivel és akivel csak érintkezik a képernyő, nyomot hagy rajta: megtapad a felületén az ujjlenyomat, a zsír, a por, sőt a baktériumok is örömmel összegyűlnek ... Rövid idő elteltével rá sem ismerni kedvenc eszközeinkre. Ám elég néhány mozdulat a  New Jersey törlőkendővel, s máris régi színükben csillognak újra! 

Mikrovlákno vs. bavlněné vlákno
 

Fejlettebb technika

A mikroszál mesterséges, rendkívül finom textilszál, amelynek vastagsága kevesebb, mint 1 dtex. A finomságának és szerkezetének köszönhetően többszörös mennyiségű port köt meg, mint a pamutszálak. Mivel mesterséges rost, ezért az atkák és más paraziták nem telepednek meg benne. Szagoktól és nem kívánt elszíneződéstől és egyéb károsodástól is védett.

Perte na 30 °C
 

Újrafelhasználható

Szükség esetén 30°C-on mosható (nem kell hozzá öblítőszer és nem kell szárítani). A kendő poliészterből és poliamidból készült (80/20%). Mérete 18 × 18 cm.

Főtt termékjellemzők

  • Tisztítás vegyszer nélkül
  • Könnyen kezelhető
  • Szerkezete aktív védelmet nyújt a szövet számára
  • Környezetbarát
  • Mosógépben mosható 30° C-on (öblítőszer és szárítás nélkül)
  • Méret: 18 x 18 cm
 
Kód:  JD790u5d
Termékszám:  CL-42

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05