Oldal frissítése

CLEAN IT Tisztítókendők, nedves, műanyagra, 100 db

3,8 8 értékelés

CLEAN IT Tisztítókendők, nedves, műanyagra, 100 db

CLEAN IT tisztító kendők műanyag felületek tisztításához

Rendszeresen tisztítani kell billentyűzetednek, egerednek vagy más műanyag felületű eszközödnek felületét? Pontosan ezekre a helyzetekre lettek a CLEAN IT nedves törlőkendők kitalálva, amelyek gyorsan és kényelmesen szabadítják meg dolgaidat az összes szennyeződéstől.

CLEAN IT tisztítókendők

Cseh gyártmányú tisztító törlőkendők

A CLEAN IT tisztító törlőkendőket teljes egészében a Cseh Köztársaságban gyártják, ezért rendelkeznek a "Cseh termék" bejegyzett címkével. A gyártó így garantálja a magas minőséget és a tisztítás hatékonyságát.

CLEAN IT tisztítókendők

A CLEAN IT tisztítókendők használati utasítása

A tisztítás előtt olvasd el és kövesd a tisztítandó berendezés használati útmutatójában összefoglalt utasításokat. Az első használat előtt vágd le a törlőkendő csomagolásának tetejét, és a csomagolás közepén lévő végét nyomd át a tartály fedelén. A nagy tisztítóhatás elérése érdekében töröld szárazra egy CLEAN IT mikroszálas tisztítókendővel.

A CLEAN IT tisztítókendők legfontosabb jellemzői

CLEAN IT tisztítókendők
  • Ezek a tisztítókendők műanyag felületek tisztítására szolgálnak
  • Nedves kivitelben
  • A por és szennyeződések eltávolítására alkalmas
  • 100 tisztítókendő egy csomagban
Kód:  JD790ab2
Termékszám:  CL-142

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15